středa 3. dubna 2019

Kotel na dřevo s výměníkem

Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Krbová kamna s výměníkem na dřevo nebo pelety. U nás najdete litinové, ocelové, nebo keramické krby s výměníkem, ale také sporáky s výměníkem.


Zplynovací kotel na dřevo DC SPX v kombinaci s hořákem na pelety tradičního českého výrobce kotlů Atmos. Kombinovaný kotel je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE. Podívejte se na aktuální cenu kotle DAKON DOR F kW.

Kdy se kotel na dřevo vyplatí. Už vyšší výkon kotlů na kusové dřevo napovídá, že se vyplatí hlavně ve větších objektech a objektech, které mají větší tepelnou ztrátu. Díky velmi vysoké účinnosti a prodlouženému výměníku má kotel nízkou spotřebu paliva. Samozřejmostí je pak komfortní obsluha, která. Provoz kotle je řízen zcela automaticky na požadovanou výstupní teplotu vody, tak aby byla zajištěna co nejvyšší účinnost kotle a nejlepší kvalita.


Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Vyrábíme a dodáváme kvalitní kotle na pelety, zplyňovací kotle na dřevo a interiérové kotle (krbová kamna s výměníkem ), které patří ke špičce na Evropském trhu.

Naše kotle vynikají nejen automatickou obsluhou, vysokou technickou úrovní, bezkonkurenční životností, ale hlavně minimálními provozními náklady. Výkonný kotel s teplovodním výměníkem s maximálním výkonem kW. Kotel na pelety je zařazen do programu.


Průměr horního vývodu kouřovodu je 1mm. Ukazatel teploty a tlaku v systému. Automatická regulace primárního vzduchu umožňuje plynulé ovládání horké vody v rozmezí od ° C do ° C, což zvyšuje efektivitu provozu a nepřerušovaný proces hoření. V případě dalších dotazů a najasností, napište - na prodejně máme zapojené jak pelety s výměníkem , tak i kamna na dřevo s výměníkem.


Záruční doba na všechny akumulační nádoby je měsíců. Fénix je český kotel unikátní konstrukce na dřevo a tuhá paliva zajišťující pohodlnější vytápění vašeho domu. Technické řešení kotle Fénix zvyšuje jeho životnost a je šetrné vůči konstrukčním. Automatický kotel umožňuje použít několik druhů paliv, čímž se investor nevystavuje riziku nedostatku daného druhu paliva na trhu.


Kotle jsou vyráběny s ocelovým i litinovým výměníkem. Všechny kotle jsou ve standardu vybaveny ekvitermní regulací s týdenním programem. Právě rekonstruujeme dům a rozmýšlíme, zda máme jako hlavní zdroj vytápění zvolit krb s výměníkem anebo kotel na dřevo. Na přitápění máme pouze elektriku, plyn vůbec nemáme. Kotle na dřevo a dřevní štěpky Buderus, Galmet.


Zastavěná plocha je cca 140m2… Nejprve jsme byly rozhodnuti pro krb, ale se nám to pár známých snažilo rozmluvit, že budeme mít doma. Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z ocelových plechů 3-mm.

Jedná se o model KLOVER BI-FIRE mid kompletně kachle bordo. Kamna nebo krb slouží nejen pro lokální topení, ale čím dál tím častěji jako pro vytápění celého domuči bytu. Litinová kamna lze připojit na stávající rozvody radiátorů. Kvalitní kotle na pelety a tuhá paliva.


Zplyňovací kotle na dřevo a luxusní interiérové kotle a krbová kamna s výměníkem. Pro krbová kamna s teplovodním výměníkem se doporučuje stupeň účinnosti. Využití krbových kamen na dřevo , brikety či pelety k vytápění celého domu lze přirovnat k otopnému systému s kotlem.


ABX OXFORD TV kachlová pec 15kW, s výměníkem , pravá, hnědá. Kamna na dřevo s výměníkem snadno zakomponujete do svého interiéru, nemusíte se obávat žádných velkých stavebních úprav, ani dalších plateb navíc. Lehce je zrealizujete na chalupě, nebo začleníte do projektu vašeho nového domu. Snadno svá nová kamna napojíte na váš otopný systém a jen si užíváte tepla a teplé. Va Vašem případě bych se asi podíval po kompaktním kotli na pelety případně po peletových kamnech s výměníkem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky