úterý 16. dubna 2019

Okc 160 1m2

Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi). Možnosti ohřevu Elektrickou energií Keramické topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné bezpečnostním termostatem (tepelnou pojistkou). Teplotní rozsah 5–stupňů Celsia.


Jei jus domina kombinuoti boileriai, tereikia išsirinkti pageidaujamą talpą, įrenginio surinkimą, medžiagas ir kitas jums svarbias specifikacijas. This video is unavailable. U kombinovaných ohřívačů je v tlakové nádobě přivařen výměník tepla, který je určen pouze pro topný okruh. Vodorovný závesný ohřívač vody s výkonem kW.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kombinovaný ohřívač určený pro zavěšení na zeď o objemu 1litrů. Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů.


Okc 160 1m2

Je možno také dokoupit závěs na rozteč kotevních šroubů 3mm. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! No iekšpuses Dražice sildītāja tilpne ir no speciāla tērauda skārda, kuru no korozijas pasargā 8°C temperatūrā dedzināta EMALJA. Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným výrobcem tohoto spotřebiče. Pastatomas greitaeigis vandens šildytuvas 1litrų.


A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére. Keressen minket bátran telefonon vagy elektronikus formában és rendelje meg a tároló kedvező feltételekkel. Ohřev vody zajišťuje výkonný dvouplášťový výměník, který je zapotřebí napojit na externí teplovodní zdroj s maximální teplotou 1°C o tlaku MPa.


Tai garsiausia vandens šildytuvų gamykla Čekijos respublikoje, turinti senesnes nei keturiasdešimties metų tradicijas. Firma gamina 2 5 80. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Techniniai duomenys: Gamintojas - Dražice, Čekija.


Naršydami mūsų svetainėje Jūs patvirtinate, jog sutinkate su siltas. Příprava TUV pro objekty s teplovodním ústředním vytápěním na plyn, tuhá paliva v zimním období. Svislý zásobník teplé vody s jedním výměníkem vhodným k různým zdrojům tepla s elektrickým topným režimem nebo kW. Pasiteirauti apie prekę.


Boiler de perete vertical mixt Drazice OKC , serpentina 1m, 1L. Prestashop powerfull blog site developing module. It has hundrade of extra plugins. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Toate produsele sunt echipate cu elemente de control si siguranta , care contribuie la o functionare sigura si de lunga durata.


Produsele se caracterizeaza prin pierderi reduse. Pripraví teplú úžitkovú vodu v objektoch s teplovodným ústredným vykurovaním na plyn alebo tuhé palivá v zimnom období a ohrev elektrickou energiou mimo vykurovaciu sezónu s využitím nízkeho tarifu elektrickej energie (nočný prúd). Ohřev elektrickou energií mimo topnou sezónu s možností využití nízkého tarifu elektrické energie (noční proud). Elektrický ohřev je namontován na přírubě revizního otvoru spolu s hořčíkovou anodou jako pomocnou ochranou nádoby proti korozi.


Vedenlämmittimet on tarkoitettu kuuman veden lämmitykseen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky