pondělí 1. dubna 2019

Ploché potrubí vzduchotechnika

Hranaté plastové potrubí z PVC je pevné a hladké - díky tomu je hygienicky vhodné. Ploché potrubí systému Ventilaplast pro nahrazení kulatého potrubí zejména v podhledech. Nepodléhá korozi, ma dlouhou životnost, snadno se spojuje.


Ploché potrubí vzduchotechnika

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vzduchotechnické potrubí ploché , vzduchotechnika -ventilatory. Prodáváme ventilační potrubí ploché a čtyřhranné pro rozvody vzduchu od digestoří a ventilátorů. Ventilační potrubí ploché je vyrobeno z kvalitního plastu.


V případě využití plochého potrubí ve sníženém stropu lze nasadit TALÍŘOVÉ VENTILY přímo na přechodové koleno. Ploché izolované potrubí zabrání kondenzaci v potrubí a snižuje hlučnost. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Ploché potrubí vzduchotechnika

Kulaté PVC potrubí vhodné pro odvětrání malých až středně velkých místností. Plastové potrubí , spiro, potrubí z pozinku, ventilátory, zpětné klapky, větrací mřížky, digestoře, výpustě, talířové ventily, to vše skladem v kamenné prodejně. Systém WRL se používá jako alternativa kruhového potrubí v místech s nedostatkem prostoru jako jsou stěny, podlahy či stropní podhledy. Všechny naše produkty lze díky jejich rozměrové variabilitě namontovat prakticky do jakéhokoliv volného prostoru.


Jsou vhodné do sádrokartonového podhledu, stejně jako do potěrového betonu do podlahy. Pokud hledáte Ploché tvarovky jste tu správně. PVC PLOCHÉ POTRUBÍ PVC PLOCHÉ KOMPONENTY PVC ČTYŘHRANNÉ ODBOČKY VERTIKÁLNÍ L 90° PVC ČTYŘHRANNÉ ODBOČKY VERTIKÁLNÍ L 45°.


Ploché potrubí vzduchotechnika

Montáž: Rovné roury a tvarovky se spojují vzájemným zasunutím do sebe v zásuvné délce L= mm. Pro spojení dvou potrubí se používá spojka pro troubu VE 5. V této skupině zboží najdete veškeré potrubí , tvarovky a další komponenty potřebné k přívodu, nebo odtahu vzduchu. Můžete si vybrat vzduchovod z pozinkovaného plechu, plastový, anebo ohebnou hadici pro rozvod vzduchu, například tepelně a hlukově izolovanou.


Nabízíme vzduchotechnické potrubí (plastové, kovové, ohebné), tvarovky, větrací mřížky, zpětné klapky, jednoduše vše, co se týká vzduchotechniky. Shody průměru vzduchovodů hranatého - kruhového potrubí: 55x1mm = Ø1mm, 60x1mm = Ø1mm, 90x2mm = Ø1mm. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné. Vám nabízí vzduchotechniku a ventilátory v širokém sortimentu a za skvělé ceny. Izolace potrubí , vzduchotechnika -ventilatory. Větve potrubí okružního rozvodu je možno několikrát propojit mezi sebou.


Vhodně umístěné ukončovací krabice dovolí vyřazení části rozvodného potrubí z provozu a umožní tak údržbu a opravy bez přerušení provozu strojů a zařízení, napojených na zbylý úsek potrubí rozvodu stlačeného vzduchu. Hranaté rozvody teplého vzduchu se používají k vedení rozvodů v podlaze a nebo zavěšené v podhledech u stropu. Jsou vyrobeny z pozinkovaného ocelového plechu mm.


Roztrojky, rozdvojky, přívody vzduchu, kolena, klapky a redukce. Spojky a montážní úchyty. Pro větrání menších prostor v rámci bytové nebo domnovní výstavby.


Navrhneme a vyrobíme VZT potrubí na míru. Od čtyřhranného potrubí až po poslední komponenty. Vzt potrubí zahrnuje tři kruhové a dva čtyřhranné profily potrubí , které lze s výhodou použít především tam, kde jsme omezeni prostorově (těsné podhledy, prostory nad kuchyňskými linkami apod.).


Ploché potrubí vzduchotechnika

VÝHODY Vzt potrubí PLASTIVENT Snadné spojování, rychlá montáž, nízká hmotnost, estetický vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky