středa 24. dubna 2019

Čerpadlo divertron

Čerpadlo divertron

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Konstrukce čerpadla umožňuje provoz i při částečném vynoření. Instalace je velmi jednoduchá.


Čerpadlo divertron

V případě, že by mohla tep-lota čerpané kapaliny klesnout na bod mrazu, odstraňte čerpadlo z čerpané kapaliny, vyprázdněte ho a uložte na místo chrán ěné před mrazem. Před takovouto manipulací musí být čerpadlo odpojeno od elektrické sítě ! Při odběru vody se automaticky spouští, po ukončení odběru se samo vypíná. Ochrana proti suchému chodu a zvýšené četnosti spouštění.


Provedení X má navíc sání plovoucím sacím košem v ceně. Ideální způsob čerpání závlahové vody ze studní a jímek. Automatická vodárna bez nutnosti doplnění spínacího prvku.


Čerpadlo divertron

Vodárna automaticky sepne při odběru a automaticky vypne po skončení odběru vody. Vstupní informace obstarává elektronický tlakový snímač a dvoustavový snímač průtoku. Po každé jedné hodině nepřetržitého provozu se čerpadlo vodárny vypne. Uzavře-li se zpětná klapka, pokračuje čerpadlo ihned v provozu - uživatel zaznamená pouze krátkodobý pokles tlaku.


V opačném případě přejde vodárna do poruchového stavu a vypne se. Potom je zapotřebí odpojit vodárnu od napájecího napětí. Livraison gratuite, sous heures.


Divertron 10Auto with Non-return Valve The Divertron 10is an automatic submersible pump with dry run protection it will start by turning the. The DAB Divertron is a submersible. Submersible pressure pumps with built-in integrated electronics, designed to automatically start and stop the pump. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ponorné automatické vodárny nevyžadují žádné další příslušenství - vše je zabudováno již v čerpadle. Zpětná klapka, tepelná ochrana, tlakový spínač resp. Predaj čerpadla,radiátory,ohrievače vody. Vyberajte ponorné čerpadlá u špecialistov na čerpadlá a čerpaciu techniku.


Čerpadlo divertron

Bylo málo vody a tak jsem spouštěl čerpadlo níž. Zákazník se tak nemusí bát, že při nedostatku vody čerpadlo spálí. Po zapnutí jističe mi začal okamžitě vypadávat proudový chránič. Po vyndání kabelu byl konektor ( viz obrázek) propálený. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení.


Použití především pro ruční odběr (vodní zásuvky) na zahradách rodinných domů. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce. Ponorná vodárna Divertron je určena pro domácnosti nebo zahrady. Je vhodná k čerpání vody ze studní, šachet a jiných zásobníků s vodou nebo k provozu zavlažovacích.


DIVERTRON ponorné čerpadlo. Ponorné čerpadlá do studní a vŕtov NAUTILA sú opatrené atestom na trvalý styk s pitnou vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky