pondělí 8. dubna 2019

Rozvodnice hager

All Italian Cities and Airports. Wide selection of cars. U nás si vždy vyberete některou z rozvodnic!


Volta, malá rozvodnice s širokým využitím, poskytuje dostatečný prostor pro kabeláž s možností montáže na i pod omítku. Hager je více než let specialistou na elektrické instalace v bytových a komerčních objektech. Díky široké nabídce v oblasti rozvaděčových systémů, systémů pro ukládání vedení a řízení budov dokáže nabídnout kompletní řešení dle zákazníkových potřeb.

Více místa pro instalaci bylo jedním z nejdůležitějších kritérií při přestavbě rozvodnice volta. Díky mnoha inovacím rozvaděče, které byly spojeny s myšlenkami a předsevzetími firmy Hager : usnadnit práci montérovi, se z volty stala rozvodnice s největším prostorem ve své třídě. Malá rozvodnice Volta do dutých a sádrokartonových zdí.


Německý výrobce Hager kromě zde vyobrazených nástěnných rozvaděčů na omítku nabízí také inovativní rozvaděče a rozvodnice uzpůsobené současně pro tři typy montáže: nástěnné, polozapuštěné a zapuštěné. Oceloplechové rozvodnice pro zapuštěnou montáž s vestavnou hloubkou 1mm jsou určeny pro bytovou výstavbu, veřejné budovy a podnikatelské provozovny. Skříně lze jednoduchým způsobem zazdít, nebo je pomocí dodávané montážní sady upevnit do sádrokartonových příček.


Dodávány jsou kompletní skříně s lištami pro upevnění přístrojů, přístrojovými kryty a. Modulové rozvodnice Na zazdění i na povrch-univers.

Nabízíme Vám rozvodnice a kryty ELCON moderní konstrukce, jež jsou vhodné pro průmyslové i domovní instalace. Typy rozvodnic se liší podle možnosti umístění – pod omítku či na omítku. Rozvodnice a kryty nabízíme v různých velikostech, materiálech i barvách. Dvířka lze otevírat na pravou, po otočení na levou stranu.


Můžete si tak být jisti, že nabízené rozvaděče jsou prvotřídní kvality. V naší nabídce naleznete také veškerou náplň pro rozvaděče - jističe, proudové chrániče, svorky a další elektromateriál. Domovní rozvodnice , známá také pod označením bytová rozvodnice , slouží pro rozvody elektrické energie v domech, bytech, kancelářích, apod. V nabídce našeho e-shopu naleznete rozvadeče od kvalitních výrobců ABB, Elcon, Hager , SEZ a Spelsberg.


Elektroinstalační rozvodnice pro montáž na omítku a pod omítku. Zásuvkové rozvodnice pro jednoduché připojení přístrojů například na stavbě. Elektroměrové rozvaděče s pilířem i bez pilíře, pojistkové skříňky. Kryty jističů pro jednoduché uchycení jističů na desku.


Společnost Eaton nabízí v rámci portfolia rozváděčových skříní a rozvodnic mnoho typových řad pro jakékoliv aplikace. Portfolio obsahuje např. VU48NE Omlouváme se Vám, ale dle nařízení vlády ČR nejsou možné v současné době využít výdejní místa a možnost platby dobírkou.


Tato webová stránka používá soubory cookies za účelem poskytování co nejlepších webových služeb. Pokračováním v používání této stránky souhlasíte s používáním souborů cookie.

Pokud v průběhu sestavování rozvodnice vyplníte i popisky u přístrojů, získáte na konci uživatelské popisky ve správných rozměrech pro každý přístroj k vytištění a vystřižení. Na popiscích jsou automaticky barevně i textově odlišeny fáze, na kterých je přístroj zapojen. Vybírejte si Rozvaděče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Rozdělení rozvaděč- rozvodnice -kryt jističů se často používá v propagačních materiálech výrobců.


Není ale normalizováno, takže se v podkladech různých výrobců liší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky