pondělí 8. dubna 2019

Junkers průtokový ohřívač

Hodnocení produktu:. Tyto ohřívače pracují na úsporném průtokovém principu tzn. Junkers miniMAXX WR 11-P Max. Typicky je průtokový ohřívač vody montován do chat, chalup, dílen, garáží a různých řemeslných, nebo průmyslových provozů.


Plynový průtokový ohřívač s ventilátorem nezávislý na komínu a velikosti místnosti.

Přívod spalovacího vzduchu a odtah spalin je veden skrz stěnu nebo střechu. Automatické uzpůsobení výkonu spojitou regulací plynu. Vhodné pro malou i velkou potřebu teplé vody. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem.


Prostorově nenáročný, úsporné řešení ohřevu vody kamkoli – i na chalupu, chatu apod. Při volbě ohřívače vody máte dvě základní možnosti – ohřívač vody se zásobníkem a průtokový ohřívač. Díky využití nové patentované.

Zatímco ohřívače se zásobníkem vám neustále připravují určený objem horké vody, průtokové ohřívače – jak napovídá název – ohřívají vodu rovnou při průtoku. Tento pokročilý ohřívač vody může pracovat na propan-butan nebo na zemní plyn. Patří do energetické třídy B, což je na plynový ohřívač stále dobré. Zachovává si ty nejlepší vlastnosti běžných průtokových ohřívačů vody jako je neomezená dodávka teplé vody ve velikém množství a doplňuje je o nejmodernější elektronické.


Za toto odbobí jsme získali mnoho zkušeností, se kterými se rádi podělíme se svými zákazníky. Kryt plynového průtokového ohřívače je vyroben z ocelového. Průtokový ohřívač vody nesmí být nainstalovaný.


Základní model průtokového ohřívače vody s výkonem 1kW. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na ! Pro jejich malý rozměr je možné použití i nad umyvadlo a tím při otevření vody z baterii nedochází ke zbytečnému vytečení vody.


V nabídce najdete sortiment náhradních dílů , jako jsou např. Membrána karma PO průtokový ohřívač nepoužité. Aukce Kč s dopravou Kč. JUNKERS MINIMAXX WRD 11-2G průtokový ohřívač.


Provádíme pravidelné roční kontroly a čištění plynových kotlů a ohřívačů vody,.

A Nesprávně namontované teplotní čidlo teplé vody. Uzavřít plynový kohout ohřívače. Ověřit nastavení přetlaku na tryskách, druh plynu, trysky, plynový ventil. Odkouření pro průtokový ohřívač WTDAME. Ceník nenahrazuje instalační návod ani projekční podklady.


Hydraulicky řízený průtokový ohřívač s mechanickým udržováním. Dobrý den,mám kotel junkers cerapur ZSBR - A. Mám problem s tím,že I po zapálení. Pokud máte průtokový kotel, tak každý takový má funkci komfort, je to funkce, která. Jak nainstalovat průtokový ohřívač vody - velmi jednoduché a praktické. Nejprve je nutné si říct, kam chceme průtokový ohřívač vody umístit a kde je pro něj.


Výkon spotřebiče bohatě dostačuje na zásobování jednoho odběrného místa teplou vodou. Technické parametry-viz foto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky