středa 17. dubna 2019

Infrasauna grand de luxe

Luxury infrared sauna in the apartment Grand De Luxe in size 90x105x1Dis made? While in the sauna will be enhanced by radio with CD player and air ionizers. Tato infrasauna má čtyři karbonové zářiče a šest Red Glass zářičů. Nechcete si užívat saunování o samotě?


Infrasauny pro osoby. Díky svým rozměrům a prostorové nenáročnosti je infra sauna pro jednoho vhodná do bytu a menších rodinných domků. Príďte k nám a vyskúšajte naše sauny!


Navštívte našu výstavnú sieň, vyberajte si podľa vkusu, overte kvalitu našich sáun a vyskúšajte ich. Odborné poradenství, rychlé dodání, doprava a profesionální montáž ZDARMA. Sídlo společnosti: KARAMBOLA. Pak jsou pro vás ideální infrasauny pro dvě osoby. Vďaka svojim rozmerom a priestorovej nenáročnosti je infrasauna pre jedného vhodná do bytu a menších rodinných domov.


Infrasauna grand de luxe

Domáci infrasauna pre dve osoby. Na letošní sezónu jsme si pro Vás připravili několik žhavých novinek – modely infrasauny, které zaujmou každého. Navíc při koupi infrasauny Grand De Luxe máte dopravu a montáž infrasauny po celé české a slovenské republice zadarmo. Výroba infrasaun Grand De Luxe má tradici již více než 20let. EMF - hodnota elektromagnetického pole našich infrasaun splňuje nejpřísnější kritéria, zářiče jsou zcela bezpečné a odpovídají striktním evropským standardům.


Tato luxusní dřevina vyniká svými izolačními schopnostmi, je objemově stálá a dává sauně příjemnou přírodní vůni cedrového lesa. INFRASAUNA Grand De Luxe Anajdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Infrasauna grand de luxe

Nově přehlednější a rychlejší. Výhody infrasaun Grand De Luxe. Ten má za úkol zlepšovat kvalitu vzduchu během saunování a obohacovat jej velkým množstvím záporně nabitých iontů. Potící kúru v infrasauně si dopřejte 1–2krát do týdne.


Kúru v infrasauně neopakujete jako v klasické finské sauně. Rozsah teplôt je od 18°C, čím vyššia teplota miestnosti bude, tým rýchlejšie dôjde k vyhriatiu infrasauny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Montáž infrasaun Grand De Luxe provádějí naši odborní technici, kteří saunu sestaví, zprovozní, odzkoušejí a předvedou.


Infrasauna grand de luxe

Jedinou podmínkou montáže infrasauny Basic Line je ze strany zákazníka zajištění rovné podlahy, prostoru pro montáž a elektrické zásuvky s příkonem 230V a jištěním 16A. This wonderful combination room provides pleasure beyond what a traditional or infrared sauna can do individually. EMF-hodnota elektromagnetického poľa našich infrasáun spĺňa najprísnejšie kritériá, žiariče sú úplne bezpečné a zodpovedajú striktným. Ručně pletený sialový pás s dřevěnými rukojeťmi na masáž zadních partií těla, vhodný k mytí i do sauny. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Nebaví vás se saunovat o samotě? Pak tedy infrasauny pro osoby je pro vás ideálním řešením. Tyto infrasauny jsou ideální pro páry či rodiče s dětmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky