pondělí 1. dubna 2019

Okce 125 dražice

Dražice OKCE NTR yra kombinuoti, vertikalūs, pastatomi vandens šildytuvai. Dėl šios priežasties OKC NTR modeliai. Plačiau Dražice OKC 1NTR BP. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Více informací o elektrickém ohřívači vody OKCE. Všechny informace o produktu Ohřívač vody Dražice OKC 1, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Dražice OKC 125. K dispozici jsou návody, rozpady, certifikáty, informační listy, podklady pro projektanty a další dokumenty pro ohřívače vody (bojlery) Dražice , včetně archivu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. DRAŽICE OKCE 1- Charakteristika kulatých ohřívačů vody - bojlerů OKCE Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi) Elektrické akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 50–2litrů. Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným výrobcem tohoto spotřebiče.


Uvedení do provozu musí provést osoba, vlastnící. Tā ir slavenākā ūdens sildītāju rūpnīca Čehijas Republikā, kam ir vairāk nekā četrdesmit gadu tradīcijas. Augsts tehnoloģiju līmenis un poliuretāna. Družstevní závody Dražice -Strojírna s. Vyváží své výrobky téměř do dvaceti zemí celého světa. Ohřívače vody značky Dražice jsou českými zákazníky velmi žádané, o čemž svědčí i dominantní podíl na trhu více než.


Elektrický akumulační ohřívač o objemu 1litrů určený pro zavěšení na zeď. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody především všude tam, kde je možné využít nízký tarif elektrické energie (noční proud). Kapilára se zasouvá do jímky.


Jeho předností je jistě nadprůměrný objem ( 1litrů). Tuto vlastnost jistě ocení uživatelé, kteří potřebují k ohřevu velké množství vody. Avšak velký objem bojleru je spjat se. Díky svislému zavěšení vám pomůže ušetřit místo pokud nemáte moc velké prostory. Také díky tvaru nových vík vám bude usnadněna manipulace s ohřívačem.


Teplotný rozsah 5-°C. Nepřímotopné ohřívače vody - stacionární 0. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1l, vhodný pro svislou instalaci. Náhradní díly ohřívače vody DZ Dražice.


Stupeň krytí ve standardu IP 44. Funguje při hodnotě napětí 2V. Servis je zabezpečen po celém území České republiky a garantuje spolehlivý a bezstarostný provoz po celou dobu životnosti ohřívačů vody. Závěsný elektrický akumulační ohřívač vody OKCE 1českého výrobce Dražice , má objem 1litrů a pracuje s napětím 4V. Rozsah ohřevu vody je - °C.


Ohřev celého objemu na teplotu °C trvá necelé hodiny. V praxi vám ohřívač poskytne víc než dostatečné množství vody na koupel ve vaně o objemu 200. Ohrev vody zabezpečuje keramické výhrevné teleso ovládané prevádzkovým termostatom a istené bezpečnostným termostatom.


Primárne je bojler určený na. Všetky informácie o produkte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky