pondělí 15. dubna 2019

Panther 24 kov

The control panel is accessible after removing the front cover. The boiler and all the associated have this performed by a professional equipment must be. Page 4: Introduction Introduction 1. V časti „Návod k obsluze“ najdete popis základních funkcí kotle a také jak bezpečně zacházet s kotlem.


Panther 24 kov

Závěsné plynové kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody. Panoul de comandă este accesibil după îndepărtarea plăcii frontale. Sortiment certifikovaného odkouření. Capitolul “Introducere” – conţine noţiuni de bază despre cazan. Chrášťany 18 Praha - západ tel.


TUV) průtokovým způsobem. Rozsah výkonu - ,kW, odtah spalin do komínu. Přednosti a vlastnosti kotle: - jednoduchá obsluha a au. Valdymas ir signalizacija. Tinklo jungiklis randasi apatinėje katilo dalyje, po valdymo pultu.


PANTHER KOV elektronické zapalování. Závěsný kotel kombinovaný s průtokovým ohřevem vody - deskový výměník pro ohřev TV - funkce Komfort pro rychlou přípravu TV - přehledný LCD displej - ekvitermní regulace s eBus regulátory řady Thermol. Apsauginis vožtuvas - ŠV temperatūros daviklis. Fórum Kúrenie , vetranie a klimatizácia.


Závěsný plynový kotel,ohřev teplé vody řešen průtokovým ohřevem. Odvod spalin do komína. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Panther 24 kov

Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Na stránke nájdete návody a manuály na Kotle - Protherm v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami.


Kotel je plně funkční, žádná porucha, pravidelne čisténý. CHCETE ZÍSKAT KONTAKTY NA NOVÉ ZAKÁZKY? NASTAVTE SI JEDNODUŠE NAŠÍ SLUŽBU A MY VÁM JE BUDEME POSÍLAT ROVNOU DO EMAILU! TV, KTO – s nuceným odtahem spalin – turbo (– ,kW), KOO. Pomoc z kotlom protherm panther kov.


Keďže ho nemá hlási poruchu. Panther Návod k instalaci a údržbě. Kompletní dokumentace, každý rok revize a údržba s dokumentací. Ještě někomu dobře poslouží.


Přidám i termostat, ale chybí spodní kryt. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Ohřev užitkové vody, 0. Kombinované kotle s průtokovým ohřevem TV v deskovém výměníku, plynulá modulace výkonu, autodi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky