středa 18. července 2018

Zpětná klapka vzduch

Zpětná klapka vzduch

RSKW - těsná zpětná klapka do kruhového potrubí. Je vhodná pro instalaci do vertikální či horizontální polohy. Montáž se provádí zasunutím do potrubí. Klapka má dvoubřité těsnění pro utěsnění a fixaci v potrubí.


Kvalitní zpětná klapka do digestoře se uplatní zejména u digestoří, které mají odsávání do vnějšího prostoru. Zpětná klapka je velmi důležitá součást domovních rozvodů vody. Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody. Capricorn KGSK zpětná klapka DN110.


Kanalizační KGSK zpětná klapka DN1Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Uzavírací klapka zpětného vzduchu Rotheigner pozinkovaná NW 1s těsnicí gumou: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Typ: Dvojitá zpětná klapka DBE. Vhodné pro vodu, vzduch a další kapalná a plynná média s přihlédnutím na odolnost použitých materiálů. Maximální provozní teplota při použití měkkého těsnění je 1°C. Pojistné ventily, zpětné klapky, tlakové spínače (18) Příslušenství ke kompresorům - pojistné ventily, tlakové spínače a zpětné klapky vyrobené z kvalitních materiálů firmou Inaircom.


Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. Internetový obchod s čerpadly, nabídka příslušenství čerpadel - zpětná klapka , zpětný ventil. Vzduch v teplovodnom obehu kúrenia prináša iba trápenie. Bráni prúdeniu vody, znižuje účinnosť vykurovania, a ak sa nahromadí na kritickom mieste, môže spôsobovať aj hluk. Náprava je jednoduchá, stačí vedieť, ako možno tento vzduch vypustiť a doplniť vodu.


Zpětná klapka vzduch

Díky malým pružinkám a plochám, které se dají otevřít pouze jednostranně, zpětná klapka propuští vzduch pouze směrem ven. Tlak vzduchu vytvořený digestoří překoná sílu pružinek a. Vzduchotěsná zpětná klapka KZK, pachutěsná zpětná klapka KPK, určené pro montáž do kruhového potrubí v rozměrech od 80mm do 2mm. Dokonale těsná zpětná klapka KPK zamezuje průniku pachů, větru a studeného kouře. V případě poklesu tlaku se klapka těsně uzavře díky permanentnímu magnetu.


Pomocí magnetu a šroubku lze nastavit uzavírací a otevírací tlak klapky. Konstruována pro přímé zasunutí do větracího potrubí o průměru až 2mm. Ideální pro použití k digestoři. Mosazná zpětná klapka YORK s těsněním NBR.


Zpětná klapka vzduch

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Teplovodní podlahové vytápění je nízkoteplotní, ekonomicky úsporný a esteticky nerušivý otopný systém. Ekonomii provozu podlahového vytápění lze významným způsobem pozitivně ovlivnit kombinací s nízkoteplotními zdroji, jako jsou např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky