úterý 3. července 2018

Tepelné čerpadlo spirála

Každému, kdo si pořídí tepelné čerpadlo , přidělí rozvodné společnosti velmi výhodnou dvoutarifní sazbu dodávky elektrické energie. Tato úspora se nevztahuje jen na tepelná čerpadla, ale i na celé domácnosti. Kvalitou vyhoví téměř každá voda.


Tepelné čerpadlo spirála

Regulace topného systému Je možné použít některý ze široké. Připravili jsme ukázky několika instalací tepelných čerpadel Spirála (dále TČ). Tepelné čerpadlo je energetické zařízení, které je schopné.


Na nich je vidět, že pořízení tepelného čerpadla není žádná věda, připojení může být velice jednoduché a provozní náklady jsou opravdu nízké. Tepelná čerpadla Vaillant využívají v podstatě nevyčerpatelné zdroje ze vzduchu, země nebo vody. Tato tepelná energie je k dispozici zcela zdarma, a tak šetř. Pro tento systém je přírodním zdrojem voda. Nejlépe podzemní, někdy povrchová.


Tepelné čerpadlo spirála

Díky nízké energetické náročnosti šetří váš rodinný rozpočet a spolehlivě vytápějí váš dům. Vzduch je pomocí ventilátoru hnán skrze výparník, ve kterém odevzdává své teplo teplonosné tekutině (přitom se vzduch ochlazuje). Pokud je tepelné čerpadlo použito pro vytápění moderního, dobře zatepleného domu, budou energetické úspory ještě větši.


Podle výsledků statistického zjišťování Ministerstva průmyslu a obchodu ČR bylo v posledních letech každé druhé instalované tepelné čerpadlo voda-voda TČ Spirála. Elektroměry mi zapojil elektrikář nezávisle na firmě, která dodávala tepelné čerpadlo. Cenově výhodné a prostorově úsporné tepelné čerpadlo , které se skládá z venkovní a vnitřní jednotky. Prahy dotuje pořízení tepelného čerpadla Spirála.


Tepelné čerpadlo spirála

Byl to můj výmysl, abych mohl sledovat, jak se chová TČ - v průběhu realizace mne totiž strašil jiný projektant, že víc budu topit přímotopně, než pomocí TČ. Dotaci na TČ je možné dostat i při výměně za ekologický zdroj topení a dokonce na pořízení TČ do novostavby. S potěšením můžeme konstatovat, že každé třetí tepelné čerpadlo voda-voda instalované v Čechách je kulaté s nápisem SPIRÁLA. Vyplývá to z Výsledků statistického zjišťování Ministerstva průmyslu a obchodu. Bezúdržbová tepelná čerpadla SPIRÁLA voda-voda Výrobce tepelných čerpadel Spirála voda-voda s nejmenší spotřebou vody, ekologickým a bezpečným provozem.


Tato čerpadla jsou uzpůsobená k odběru tepla přímo ze zdrojové vody. Jsme český výrobce a do TČ Spirála vyrábíme výparník, umožňující odebírat teplo z. Vyrábíme tepelná čerpadla SPIRÁLA voda-voda uzpůsobená k odběru tepla přímo ze zdrojové vody. Po výměně tepelného čerpadla vzduch-voda za tepelné čerpadlo SPIRÁLA WWvoda-voda pracuje vytápění k plné spokojenosti uživatelů. TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.


Tepelné čerpadlo spirála

Při rekonstrukci RD jsem se rozhodl taky pro tepelné čerpadlo , vybral jsem si čerpadlo Daikin Altherma. Důvodů bylo několik - parametry, obsluha, ekologičnost. Po letech topení uhlím a dřívím jsem toho už měl fakt plné brejle. Navíc jsem si zažádal o kotlíkovou dotaci, která se na tento typ vztahuje a při vyřízení. Stačí dvě minuty a dozvíte se, jaké tepelné čerpadlo je pro váš dům nejvhodnější.


Máte-li zájem o cenovou kalkulaci, zadejte po výpočtu svůj kontakt a my vám jí co nejdříve zašleme. Průvodce výběrem tepelného čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky