pondělí 23. července 2018

Osvitova jednotka

Osvitova jednotka

UV osvitová jednotka je ur čená pro osvit jednostranných a dvoustranných desek plošných spoj ů. Další aplika ční oblasti jsou filmové kopie, osvit čelních panel ů atd. Technologie slouží pro přenos motivů vytvořených v počítači na film. Využívá se zejména pro výrobu tiskových forem u sítotisku (sít).


Jednotka má analogový šestiminutový časovač a přítlak motivu DPS zajišťuje pěnová podložka umístěna na víku. Neváhejte kontaktovat náš tým, který Vás celým obchodem provede. Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl.


Bez nutnosti předehřevu, závěrky a udržovacího chodu. Bubnová osvitová jednotka Linotype-Hell Heidelberg Herkules. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Pokud si budete chtít udělat kvalitní plošné spoje doma, tak se bez osvitky neobejdete. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Přes půl milionů uživatelů za den. Objednejte si zboží dnes online a obdržíte ho již zítra.


Nejlepší evropský dodavatel v oblasti Elektronické komponenty, napájení a konektory. Výsledný tisk je perfektní, má vysoký kontrast a bez problémů jdou vytisknout i velice tenké čáry o tloušťce mm. Zbyšek Voda Pokročilý , Začátečník Pokud chcete vyrobit plošný spoj dle vlastního návrhu, máte víceméně dvě možnosti – nechat si ji vyrobit specializovanou firmou, nebo se pustit cestou domácí výroby. Osvitové jednotky UV - bezkonkurenční nabídka.


Osvitova jednotka

Samotný osvit desky trvá asi minuty. Preventivní opatření proti nákaze virem COVID-- omezen osobní styk Žádáme zákazníky, aby od 16. Pracujeme ve standardním režimu. Objednávky, dotazy a požadavky prosím vyřizujte prostřednictvím e-mailu a telefonického spojení. Už nemusíte dál hledat.


Firma C jako jedna z mála firem na celém světě, vlastní unikátní technologie se kterými je schopna potisknout téměř všechny známé druhy materiálu. All there‘s left that you need is a conventional laser printer and our stamping material. Všechny ovládací prvky jsou umístěny na předním panelu. Termální osvitová jednotka na přípravu tiskových desek technologií CtP.


UV expoziční jednotka LV2je kompletně vybavena pro okamžitý osvit DPS nebo jiných materiálů s fotocitlivou vrstvou. Termální desky vykazují při tisku lepších výsledků, zpracování bez nutnosti tmavé komory, jednoduší manipulaci při běžném osvětlení. Příprava desek až rychlostí desek za hodinu.


Kreatívitou, precovitosťou a inováciami byť jednotka v intenzívnej starostlivosti. Jednotka má pod víkem pěnovou podložku, která po uzavření víka zajišťuje rovnoměrný tlak na DPS. UV osvitové a expoziční jednotky jsou vhodné pro osvit fotocitlivých DPS. Dvoustranné plošné spoje nebo větší série si necháváme dělat.


Ale u jednostranných a ojedinělých spojů je lepší si je udělat sám. Všelijaká to horská sluníčka pro osvit se mi nikdy nelíbila, je to moc velké,. Jednoduchá a praktická UV osvitka pro osvit UV fotocitlivých folií pro výrobu pískovacích šablon.


Zpracovávané desky mohou být jak chemické tak bezchemické nebo bezprocesní. Důvody, které mě dovedly k určení velikosti ozařovací plochy. Nejběžnější standardizovaný rozměr desky pro plošné spoje je 1x 1mm.


Stroje - Uv osvitova bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky