úterý 3. července 2018

Nordica fiammetta pergamena

Free delivery and returns on all eligible orders. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Z močjo KW lahko ogreje površino do 1m3.


Odlikuje jo litoželezno kurišče. Bytelná dvouplášťová kamna mají vnitřní korpus svařený z oceli.

Tato konstrukce zabezpečuje dokonalou těsnost ve všech režimech topení. Uvnitř jsou vložené na sebe jednotlivé litinové desky vyplňující celý spalovací prostor. Vnitřní vroubkování litiny má vliv na hoření a zamezuje praskání.


Otočný litinový rošt a popelník umožňují dlouhodobé topení. Přečtěte si více informací. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nordica Fiammetta alternativy - Heureka.


Při pohledu zepředu jsou vidět litinová přikládací dvířka s n. Peč je obložena s keramiko in vas bo prijetno grela v mrzlih dneh.

NORDICA Gaia s troubou. Categories: Flue Kit Options 150mm, Fireplaces. Dimensions: 4× 4× 8mm. This range largely consists of cast iron designs which are built to withstand high heat and variations in temperatures. These stylish and modern stoves are a. Dvojplášťová kachľová pec pre komfort Vášho domova.


Vymeňte svoje staré, sálavé kachle typu Petra, Club a iné, za lepšie a dokonalejšie - Dorella L8. Externý plášť z kachlíc. Dvierka a horná platňa z liatiny. Kachle sa vyrábajú vo farebných verziách keramiky - liberty bordová (na obrázku),liberty pergamena a mastenec. Peč na drva Fiammetta ima zunanjost izdelano iz jekla in keramike.


Na sprednji strani peči so emajlirana litoželezna vrata z okencem iz keramičnega stekla, ki prenese temperature do 750° C. Kurišče je izdelano iz litega železa s sistemom za naknadno zgorevanje. Pod kuriščem peči je prostor za shranjevanje drv. Natūralus akmuo eksterjere, ventiliuojami fasadai. Krbové kachle FIAMMETTA -majú najnovšie malý spaľovací priestor odvodený z typu Gaia a Fulvia.


Prvý deflektor nad ohniskom je vyrobený z izolantu, ktorý vracia žiarové teplo na rošt. Zjednodušená regulácia, nižšia povrchová teplota, viac tepla sa prevedie na.

Stufa a legna fiammetta – nordica extraflame. Stove with external coating in steel and majolica. Ceramic glass resistant to 7°. Vysoká účinnost -. Sklo odolávající až 750°C. Zvýšená odolnost proti tepelnému.


AKCIJSKA CENA 79€ ID. Preturi si oferta de produse din gama nordica sobe din toate magazinele online din Romania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky