středa 4. července 2018

Peletová kamna zkušenosti

Peletová kamna zkušenosti

Vytápění - peletová kamna s výměníkem už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Peletová kamna jsou relativně novým a velmi zajímavým produktem. Navíc mají peletová kamna regulovatelný výkon už cca od 2-kW a jsou tak vhodná i do menších a dobře. V naší nabídce jsou pouze špičková italská a česká peletová kamna , která dosahují až účinnosti spalování s minimálními nároky na obsluhu.


Peletová kamna zkušenosti

Bývají vybaveny šnekovým podavačem, díky němuž nemusíte do kamen přikládat, palivo se doplňuje automaticky. Zhruba jednou za týden nasypete pelety do zásobníku, na displeji nastavíte topný režim, tzn. Jde o jedny z nejtišších, co jsme montovali,” dodává Libor Eisenhammer.


Za malou nevýhodu současného modelu Toledo lze považovat menší prosklená dvířka, a tedy omezenější podívanou na sálající oheň. Kamna s plechovým pláštěm jsou levnější a vhodné jako doplňkový zdroj tepla na nárazové topení. Krbová kamna s litinovým tělem jsou sice dražší, ale dokážou dostatečně akumulovat teplo.


Peletová kamna zkušenosti

Proto zařízení hřeje ještě dlouho poté, co oheň vyhasne. Tím se šetří náklady na topivo. Topíte elektřinou nebo plynem a Vaše účty jsou neúnosně vysoké?


Snižte svoje náklady na vytápění. Pokud máte s určitým typem krbových kamen své zkušenosti budeme rádi, pokud se o ně podělíte s dalšími lidmi. Na naše peletová kamna s výměníkem nyní můžete získat dotaci až v programu Nová zelená úsporám.


Klikněte pro více infomací. Zajímají mě zkušenosti uživatelů s peletkovými interiérovými kamny, na tzb info jsem našel jen pár diskusí, kde jsem se toho moc nedozvěděl. Zajímá mě především hlučnost ventilátoru po několika letech topení a hlučnost šneku, obecně hlučnost kamen.


Případně samozřejmě další zkušenosti. Topení je tedy podobně nenáročné jako na plynu. Je zakázáno, odkládat materiály a předměty, které nejsou odolné vůči teplu na kamna nebo je ukládat v rozsahu předepsaných minimálních vzdáleností od kamen.


Peletová kamna zkušenosti

Nejmodernější technologie nabízí topení peletami. V naprogramovaném režimu dokážou palivo automaticky zapálit i regulovat teplotu. Na pelety je navíc v kamnech zabudovaný velký zásobník, díky kterému vydrží v provozu až několik dní.


Zastavte se k nám na prodejnu, kde máme peletová kamna v provozu! Doporučuji nějakou značku? V posledních letech jsme zcela zřetelně zaznamenali trend vytápění RD kamny spalujícími pelety. Narozdíl od klasických kamen umí peletová kamna produkovat výkon již od 5kW a tím jsou vhodná do moderních NED a pasivních domů.


Martin a Petra vsadili na klid a útulnost. Zvolili moderní a elegantní interiér se světlým kuchyňským koutem a obývací částí, které v rohu vévodí peletová kamna HSP Premium 32. Svěřil se nám, že kamna měl vybraná ještě, než začal přízemí.


Vývojové středisko peletová kamna stále zdokonaluje, aby krbová kamna na pelety dosahovaly nejvyšší účinnost 9. Dále se snaží snižovat emise, které jsou pod limitem nejpřísnějších evropských norem. Varianta s výměníkem dokáže vytopit celý dům. Výměník představuje ocelovou nebo litinovou nádobu s vodou, kterou kamna vyhřívají. Teplá voda je pak distribuční soustavou rozváděna k jednotlivým.


Klover BI-FIRE MID s výměníkem. Kamna s výměníkem teplév vody pro připojení na radiátory v naší nabídce. Jedinečná krbová kamna na dřevo a pelety s teplovodním výměníkem Ungaro FIRE Classic jsou na české trhu vyhledávaným zdrojem tepla. Používají se pro vytápění jednotlivých místností, menších bytů nebo nízkoenergetických domů, kde mohou zcela nahradit kotel. Naše firma TUKAN RG s více jak letou praxí vám nabízí kamna na dřevo a dřevěné pelety od firmy MCZ.


Nabízíme kamna a kotle na pelety, krbová kamna , stylová kachlová kamna a zahradní grily. Zákazníkovi věnujeme individuální péči počínaje návrhem na volbu vhodného typu topidla až po realizaci, záruční a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky