pátek 6. července 2018

Teplomer do masa

Měří teplotu uvnitř masa během pečení v troubě, vynikající pro kontrolu teploty nezbytné pro zničení zdraví škodlivých bakterií. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného skla, vhodné do plynové, elektrické i horkovzdušné trouby, myjte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce. Jednoduše zapíchnete do masa a jen kontrolujete dosažení té správné teploty.


Ukazatel teploty cca od °C do °C. Každý den stovky novinek v nabídce.

A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Dobrý pomocník při pečení masa. Lze zavěsit nebo položit do měřeného prostoru. Na ciferníku jsou uvedeny doporučené vnitřní teploty pro různé druhy masa. Moderní digitální teploměr ukáže přesnou teplotu masa.


Změří teploty do 2stupňů Celsia. Je možné ho dát do trouby při pečení masa do max. Zapichovací sonda měří teplotu uvnitř masa , zjistíte tak zda je maso správně propečené.

Díky němu bude vaše maso vždy zdravě propečené a připravené při správné teplotě. Tento značkový teploměr od společnosti Electrolux vám poskytne přesné údaje o teplotě masa a pomůže vám k jeho perfektní přípravě. Zapíchněte jehlu teploměru do středu připravovaného masa , na obrázcích na stupnici zjistíte teplotu potřebnou pro optimální výsledek pečení.


Nerezový víceúčelový teploměr měří do teploty 250°C. Můžete ho dávat i při pečení do trouby ( do 150°C). Pomocí zapichovací sondy zjistíte teplotu uvnitř masa pro dokonalé propečení. I pro vás máme přesně to co si představujete a to jak ve variantě kapesní, tak ve verzi pro dlouhodobé sledování teploty masa.


Kapesní verze najdete pod názvem Thermapen. Pouzdro je vyrobeno ze silikonu a čidlo z nerezu. Digitální teploměr do masa Electrolux E4KTD0umožňuje dokonalé pečení pokrmů.


Použitelný do maximální teploty 2° C. Vhodný pro pečení v troubě. Tescoma teplomer do rúry GRADIUS. Meria teplotu v rúre počas pečenia. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného skla, vybavený háčikom na zavesenie na rošt rúry. Značka MH-Domácí potřeby.


Hlídat dostupnost Popis.

Tento vpichový teploměr vám pomůže ohlídat správnou teplotu pro přípravu masa a tím vždy dosáhnout dokonalého propečení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Teplomer do mäsa Gorenje WMT85B.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky