úterý 24. července 2018

Geka spojka

NEWSLETTER - nájdite rady, aktuálne novinky a špeciálne akcie. RYCHLOSPOJKA BAJONETOVÁ – TVAROVÉ TĚSNĚNÍ Profesionální celonerezová bajonetová rychlospojka určená zejména pro pro chemický průmysl. Hadicové spojky Geka PLUS patří k nejrozšířenějším spojkám. Hydraulické rýchlospojky.


Vyberte si originál, který vás v provozu nikdy nezklame. PN bar určeno zejmén.

Shop With Our Low Online Prices. That Are Difficult To Reach. Storz- Geka prehodna spojka. Lehké provedení – těsnění z umělé hmoty (PU) Obj.


Jednoduché spojování hadic, zejména pro vodu a ostatní neagresivní kapaliny. Díky shodnému rozměru bajonetu je možné libovolně kombinovat jednotlivé rozměry a typy tvarovek. V případě, že používáte naše webové stránky, souhlasíte s používáním souborů cookies. Ochrana osobních údajů, bod J.

Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády ze dne 14. OTEVŘENÁ V současné době preferujeme bezkontaktní platbu kartou. Free Shipping Available. Check Out Geka on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Predaj čerpadla,radiátory,ohrievače vody. Geka spojka mosadzná bajonetová je určená na vodotesné spájanie rôznych druhov a veľkosti hadíc, ako rozoberateľný spoj medzi čerpadlom a hadicou. Upínací systém :bajonet.


Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail: Meno a priezvisko. Rychlospojky mosazné - bar, nerezové rychlospojky - bar. GK ( Geka -sistem) spojnica služi za transport vode i tople vode. Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.


Vysoce kvalitní spojky z lisované mosazi MS 58. Lehce spojitelné, zmenšený dotahovací moment. GEKA-spojka : m190.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Rychlé nasazení bez nutnosti použití nářadí. Ergonimicky tvarované jazýčky proti samovolnému otevření.


Těsnění z NBR s optimálními elastickými vlastnostmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky