pondělí 30. července 2018

Protherm panther condens 25 kko kotel kondenzační

Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Panther Condens KKO , ver. Tento produkt obsahuje čerpadlo, expanzní nádobu včetně integrovaného ventilu pro provoz se zásobníkem (bojlerem). Elektronická regulace e-bus zapříčiňuje plynulou modulaci výkonu, čím napomáhá k šetření plynu. Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení.


Protherm panther condens 25 kko kotel kondenzační

Systémový kondenzační kotel s možností ohřevu TV v externím zásobníku. K bouchání většinou dochází při pvrním zapnutí po týdení odtávce (je instalován v rekreční chalupě). Dosahuje přitom vysoké účinnosti až 10. Kombinovaný kondenzační kotel s vestavěným nerezovým zásobníkem TV o objemu litrů.


Sestává z kondenzačního provedení a sortimentu certifikovaného odkouření. NOx a také energeticky účinný přístroj, důkazem jsou dvě známky A za účinnost při vytápění i ohřevu vody. Kotle jsou dostupné ve výkonech až 4kW. Protherm PANTHER CONDENS. Závěsné plynové kondenzační kotle.


Protherm panther condens 25 kko kotel kondenzační

Mají nerezovou spalovací komoru a zabudovaný třícestný ventil. Sestava je dodávána včetně propojovacího NTC kabelového čidla kotle a bojleru. Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou. My, společnost Vaillant Group Czech s. PROTHERM PANTHER CONDENS KKO-A je plynový kotel 19-44kW závěsný kondenzační.


Pro ohřev TUV doporučujeme nepřímotopné boilery. S touto chybou to fungovalo asi mesiace. Kotel primárně určen pro vytápění. Raz išiel deň, potom dní alebo vypadol krát denne.


Výkon: - 2kW Nerezová spalov. Kondenzační kotel s energeticky úsporným oběhovým čerpadlem. V obou těchto oblastech je kotel energeticky velmi účinný, získal shodně známku A, tedy duhou nejlepší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ten probíhá s využitím deskového výměníku. Mezi klady kotle patří ErP ready a také hodnota jeho celkové účinnosti, která činí až 10. Variabilita umístění - zásobník je možno zavěsit vlevo nebo vpravo od kotle či postavit pod kotel na podlahu. Vybrat si můžete z obchodů, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a. Objem zásobníku : l. Pěkný vzhled a kompaktní rozměry z něj dělají favorita mezi dalšími modely této třídy.


Potěší vás tichým provozem i při maximálním výkonu, nízkou pořizovací cenou a malou hmotností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky