středa 4. července 2018

Olejový hořák do kotle

TV - No long term contract Loading. Trvale kondenzační kotle Giersch s hořákem na LTO, topné a rostlinné oleje nebo na plynná paliva. Velmi tichý provoz, nezávisle na teplotě vzduchu v okolní místnosti.


Vhodné pro rodinné domy, hotely a průmysl. Instalace možná do starých a nových budov.

Predám plne automatický olejový kotol s horákom na spaľovanie starého použitého oleja všetkého druhu (motorový, prevodový, transformátorový, hydraulický,olej z reštaurácií, samozrejme aj LTO, TTO). Horák má externé elektronikou ovládané palivové čerpadlo, ktoré nasaje olej priamo zo suda,nepotrebuje. Jedná se o profesionální výrobek. Součástí hořáku je provozní nádoba na 100l s čerpadlem, které si ovládá hořák sám.


Registrovat Zapomenuté heslo. Přehled inzerátů Podmínky. Ve stacionárních kotlích jsou hořáky často nazývány i jako hořákové trubice.

Do hořáků je vháněna směs vzduchu a plynu, která je následně zapálena ve spalovací komoře pomocí zapalovací elektrody. Možnost osobního odběru ve skladu! Sklad se nachází na Slovensku. Kompletní záruční i pozáruční servis - hořáky, kotle , příslušenství i náhradní díly máme skladem. Videomanuál, ako správne uviesť do prevádzky kotol na olej.


Nové Typy Kotlov na olej v ponuke. Při vývoji těchto hořáku byla pozornost věnována snížení hlučnosti, usnadněni instalace a seřizování. Kondenzační kotle jsou schopny téměř úplně odebrat teplo, které je obsažené ve spalinách a dodatečně ho přeměnit na výhřevné teplo a to využít. TOPTE ZADARMO Nechcete platit za topení topte zadarmo!


Plynové kotle s ohledem na odvod spalin dělíme do dvou kategorií. Existují varianty s odkouřením do komína, kdy spaliny automaticky odcházejí do komínové šachty, která musí být speciálně vyvložkována a schválena. Druhou variantou jsou plynové kotle s nuceným odtahem. Hořáky CTB jsou opatřeny. V tomto případě jde o takzvaný turbo kotel.


Kotel je určen pro zapojení do nízkotlakých teplovodních soustav ústředního vytápění s maximální teplotou teplonosné látky do 90°C. Obávám se, že s ohledem na současnou legislativu o likvidaci odpadů, se do takové diskuse nikdo nepustí, protože doma hořák který splní emise na olej neuděláte.

Předpokládám, že máte dílnu na auta a oleje dost. Přeji hodně zdaru a málo začouzených sousedů. Zabijačková nerezová souprava 50L. Plničky klobás a jitrnic. Plně automatický provoz.


Levné, ekologické a komfortní vytápění biomasou pro rodinné domy i průmyslové objekty. Zároveň dochází k samočištění hořáku, popel totiž přepadává otevřenou stranou do popelníku. Tento typ nejlépe spaluje dřevní pelety.


Trubicový hořák do plynového kotle Inzerát byl odebran z oblíbených. SUN P- sestava Inzerát byl odebran z oblíbených. Na rozpáleném lávovém kameni lze grilova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky