pátek 6. července 2018

Prodám naftové topení

Vebasto Inzerát byl odebran z oblíbených. Hodí se na vytápění garáže nebo dílny. K tomu na náhradní díly naftové topení x7-1m. Digitální termostat s plynulou regulací o výkonu 1-. Velká montažní sada s dálkovym ovladaním a jehlou do nádrže.


Ostatní - Prodam naftove bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Repasovaná i nová nezávislá topení pro nákladní vozy, příslušenství k naftovým topením. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webový. Get without the ads. Skip trial month free.

Naftové topení bufik MAFI RONTO. Unsubscribe from MAFI RONTO? Po dohodě můžu zkompletovat. Inzeráty topení naftové - aktuální inzeráty na Sbazar. PRODÁM NEZÁVISLÉ NAFTOVÉ TOPENÍ WEBASTO TOP T. AUTOBRZDY Jablonec, málo používané vymontováno z uloženky R3-A.


Prodám obytku Miller na Fiat Ducato 2. U, které se dá rozložit na spaní, plynové topení. Do karavanu který nejezdí do extrémních klimatických podmínek - na sever a na dlouhou dobu, bych si naftové ani benzínové topení nedal. Opravy topení Truma, a další díly pro karavany a obytné. WC, sprcha, umyvadlo v prostoru ložnice, manželská.


Voda, topení a odpady - dalších nabídek. Topení vymontováno z poškozeného auta,prodávám včetně kompletní elektroinstalace,ovládacích programovatelných hodin,hadice pro připojení na chladící okruh a držák pro připevnění do vozu. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme.


V perfektním stavu, málo používané. Komplet funkční naftové nezávislé topení záruka , pouze měsice používane německá značka kvality Eberspacher douklad o koupi mam,p. Zlín-Praha, možný osob.

CZ - záruka nízké ceny, rychlé dodání a profesionální jednání. Nezávislé teplovzdušné topení slouží k ohřevu vzduchu v kabině či nákladovém prostoru vozidla, a to nezávisle na chodu motoru. Součástí topení je termostat a existuje možnost dokoupit k němu přídavný rozfuk teplého vzduchu pro ještě větší komfort. Topení je již dostupné pouze ve verzi s automatickým zapalováním.


Tažné,nezávislé naftové topení ,nová STK,míst,po servisu zadních brznové čepy řízení,torzní tyče. Audi aquattro, quattro, r. DPH, naftové topení ,vyhřívané sedadlo řidiče. Ve fotogalerii není žádna fotografie.


Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli t.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky