pondělí 30. července 2018

Atmos kotle

ATMOS aims to become one of the best boiler manufacturers in Europe. To become a company cherishing its tradition, expertise and reputation. Equitherm controller ATMOS ACD 01. There is a new product in ATMOS range of boilers – DxxPX.


DC25S with modification for burner.

There are a new products in ATMOS range of boilers – D15PX. Auger conveyors for pellets are designed for burners on. Screw conveyors for pellets are designed for ATMOS pellet. Kotle umožňují automatický start hořáku na pelety po dohoření. Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS Nejmodernější kotle pro spalování pelet s automatickým zapalováním paliva a dávkováním paliva šnekovým dopravníkem o libovolné délce.


Výstupní teplota kotle musí být trvale udržována v rozsahu - °C. Všechny kotle jsou dodávány v základním provedení s chladící smyčkou proti přetopení.

Kotle ATMOS D14P na pelety jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet. Do levé či pravé strany kotle, podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety, který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku, odebírá pelety ze zásobníku. Ekvitermní regulace ATMOS ACD01.


Atmos Energy does not accept credit card payments for commercial accounts. If you are using Make a One-Time Payment, you can pay up to $3more than your current balance. Enter the amount you want to pay in the Payment Amount field. Instalace kotlů a uvedení do provozu firmou HAKO CZ spol.


Dřevoplynových kotlů se nyní montuje velké množství. Mají vysokou účinnost spalování, ale i malé nároky na obsluhu. Jedná se o zplynovací kotle ATMOS s ručním přikládáním přizpůsobené pro libovolné vkládání hořáku na pelety ATMOS Auživatelem, pro maximální užitek z obou stylů provozu. Za předpokladu dohoření paliva je vyjmutí zátky a instalace hořáku snadná a hotová do jedné minuty.


Tím, že kotel umožňuje spalovat paliva, které jsou a budou výhledově absolutně nejlevnější, stává se jeho provoz vůči ostatním kotlům nejekonomičtější. Ekologické zplynovací kotle ATMOS přináší nový pohled na spalování dřeva, uhlí nebo dřevěných pelet. Některé kotle se navíc umějí samy zapalovat i zhasínat. Díky tomu dosáhnete ještě samostatnějšího provozu.


Na trhu jsou i modely s dvojím roštem, které umožňují příležitostné spalování kusového dřeva.

Automatické kotle dosahují třetí, čtvrté, ale i páté emisní třídy v závislosti na použitém palivu. Kombi kotle na dřevo, pelety a ETO DC SP, DC SP, DC SP Kombinované kotle na zplynování dřeva, pelety a extra lehký topný olej ( ETO ) Nová řada kombi kotlů ATMOS DC 18SP(L), DC 25SP(L), DC 32SP(L) umožňuje ekologické spalování dřeva na principu generátorového zplynování v kombinaci s hořákem na pelety nebo ETO. Provádíme kontroly (revize) kotlu na tuhá paliva Atmos.


S působností po celé České republice. Při kontrolách je možné provést i servis a seřízení kotle Atmos. Výrobky firmy Atmos vzbudily velký. Splyňovacie kotle ATMOS na drevo, uhlie, pelety, tuhé palivo.


Výhody splyňovacích kotlov ATMOS : V súčasnosti je to najlacnejší druh vykurovania, a v budúcnosti sa rozdiel oproti ostatným palivám bude ešte výraznejšie zväčšovať. Zásobník může mít libovolnou velikost. To se podepisuje na maximální jednoduchosti provozu. Zplynovací kotle na uhlí Zplynovací kotel na hnědouhelné brikety - KOMBI - s odtah.


Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ), který odsává spaliny z kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky