čtvrtek 26. července 2018

Kotel dakon dor 25 max

Kotel sezóny v provozu, velmi dobrý stav. Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN 303-5. Dobrý den,taky jsem měl problém s pachem komína-komín cca let starý cihlový 30xcm. Komín prochází ložnicí a vždy po ohřátí byl cítit zápach,před dvěma roky jsem komín vyvložkoval a zápach se ztratil a dokonce i kotel Dakon dor max přestal bouchat.


Jinak kotel čistím cca 1xměsíčně důkladně a tak 2x týdně. S výběrem náhradních dilů Vám rádi a odborně pomůžeme na tel. Dokonalost spalování zaručuje unikátní roštová soustava.


Máte doma jeden z našich kotlů na pevná paliva nebo elektrokotlů Dakon ? DOR MAX na objednání. Přečtěte si návod k instalaci a údržbě. Ovládání je jednoduché.


Můžete v něm ovšem spalovat i uhlí černé, koks, případně dřevo a brikety. Rošt přední výklopný kotel DAKON DOR. Nachází se na přední straně kotle.


Zahákne se do ocelových držáků, které jsou součástí kotle. Je složený ze dvou částí, které jsou spojeny čepem. Je určen pro lepší hoření kotle a přívodu vzduchu. Pohybem roštovací páky se pak jedna část vyklápí. Chtěl bych topit převážně dřevem.


Jen nemůžu nikde najít rozměry násypky. Byl by někdo, prosím Vás, tak hodný a násypku mi změřil? Rád bych do kotle házel dřevo na ležato ne na výšku, mohlo by pak docházet.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na ! Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Ocelový kotel na tuhá paliva o výkonu kW pro spalování uhlí a dřeva. Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH.


Dakon Dor Max najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Poprvé máme kotel dor max , a absolutně mi nehoří, hrozně kouří z přikládacích dvířek místo aby to šlo do komína.


Postavil jsem kotelnu k tomu nový komín o průměru 2mm, cca metrů. Kotel se vyhřeje jen na teplotu stupňů, topím suchým dřevem. Zkusil jsem snad všechny možnosti s regulací vzduchu a nic.


Kotel dakon dor 25 max

Prodám kotel dakon dor FMax s výkonem 27kW emisní třída používaný sezóny ve výborném stavu. Možnost topení uhlím a dřevem. Funkční regulátor tahu, možnost připojení chladící smyčky. Hledáte pořádný kotel , který vás nezklame ani v nejchladnější zimě?


Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení Dakon DOR. Nová moderní verze nejprodávanějšího kotle Dakon DOR. Předpokládál bych že to bude stejné, ani jsem nevěděl, že to má štítek, až po demontáži, byl na pravé straně krytu kotle, přisazný u zdi, Zkuste kouknout tam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky