čtvrtek 19. července 2018

Kombi soustruh

Kombi soustruh

Kombi soustruh Bernardo Proficenter 4V (230V). Akce soustružnické nože ZDARMA Katalog. Tato kombinace nabízí pro malé a jemné úběry dostatečnou přesnost. Díky uvedené kombinaci je vhodný.


Kombi soustruh

Na své si přijdou i velké firmy a výrobní haly. Vyberte si kompletně vybavený soustruh na kov značky Optimum nebo Quantum s vodícím a tažným šroubem. Poskytují vhodné řezné podmínky pro hospodárné obrábění všech běžně používaných materiálů od hliníku a jeho slitin, přes neželezné kovy, až po ocele vysoké pevnosti.


Vrtání, frézovaní a soustružení v nejmenším prostoru, sériově s digitálním zobrazením hloubky vrtání a počtu. Na jednom konci lože se nachází vřeteník se sklíčidlem, převodovými řemenicemi pro volbu rychlosti otáček a převodovými koly pro změnu rychlosti posuvu. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v prevádzke, však, v súvislosti so súčasnou mimoriadnou situáciou strán výskytu a šírenie koronavírusu upozorňujeme na nutnú zmenu resp.


Kombi soustruh

Po sejmutí supportu soustruhu je k dispozici stůl s „T“ drážkami pro snadné upnutí obrobku nebo strojního svěráku. Koník s rychlobrzdou zvyšuje rychlost obrábění. Na stoji lze řezat metrické i palc. Soustruh a frézka jako jeden stroj. Plynulá regulace ano Úhel nastavení ±45° Kužel vřetene Mk III Příčný posuv stolu 1mm Podélný posuv stolu 2mm Zdvih fréz.


Mam zaujem o kupu stolneho kombi soustruhu a frezky na 230V. Predstavovane parametre: - frezka a soustruh vykon cca 500W - tocny priemer min. Dakujem za nabidky cena max. AKU NÁŘAD Í ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ KOVOOBRÁBĚNÍ STAVBA RUČNÍ NÁŘADÍ NÁSTROJE NA OPRACOVÁNÍ DŘEVA PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ TOPIDLA a VYSOUŠEČE ELEKTROCENTRÁLY INSTALATÉRSKÉ. Pak na čínských webech najít co potřebujete je detektivní práce a když se to povede tak jen jeden rozměr a další dva jsou i tam nesehnatelné a to nemluvě o problematické komunikaci a době dodání.


Kombi soustruh

Mnoho klientů využívá před nákupem reference o zboží i obchodu ze zbožového srovnávače Heuréka. Poskytuje vhodné řezné podmínky pro hospodárné obrábění všech běžně používaných materiálů od hliníku a jeho slitin, přes neželezné kovy, až po ocele vysoké pevnosti. Webové stránky vytvořil Acceler.


Je určen k soustružení a frézování, případně i na vrtací operace. Kompaktní kombi soustruh , vysoce přesný a výkonný. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nejlepší nářadí: ruční nářadí, obráběcí stroje a nástroje, kamna, zahradní, stavební, svářecí, manipulační technika, topení a klimatizace.


SKF-8- Kombinovaný soustruh na kov. Kombinovaný soustruh s frézkou AT1Mini, včetně 10ks obráběcích nožů, ks hranolů RADECO pro výrobu vlastních nožů, kompletní převodové kola pro posuv a upínáky - viz foto. Stáří let, nepoužívaný, byly vysoustruženy pouze dvě řemenice. Svou výbavou spojuje tento soustruh stroje do jednoho: soustruh , frézka a vrtačka. Frézovací nástavec (frézovací přípravek) je součástí dodávky a je zahrnut v ceně!


V katalogu nemáme podrobnější informace o soustruh kombinovany. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi. Strojový park, kterým disponujeme využíváme nejlepším možným způsobem ke zpracování Vašich zakázek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky