pondělí 30. července 2018

Bezvrtulový ventilátor

Bezvrtulový ventilátor

Velkou novinkou posledních let je ventilátor , u kterého byste marně hledali nějakou tu vrtuli – tzv. Okouzlí vás na první pohled. Ladné tvary a chybějící připomínka pohonu vrtulových letadel vás vtáhne do atmosféry moderních technologií 21.


Stylový bezvrtulový sloupový ventilátor Dyson AMve stříbrno bílé barvě je v dnešní době ten nevyspělejší stojanový ventilátor na trhu. Designově se jedná o naprostou špičku, která vyladí interiér do posledního detailu ať doma nebo v kanceláři. Tak vidím to poprvé, ale vsadil bych se že tak úplně bezvrtulový nebude.


Ve stojanu bude něco jako rozeta uzavřeného ventilátoru, který bude foukat vzduch do trysek (direk) které jsou po obvodu kruhu a tím proud vzduchu získá vysokou rychlost. Jelikož součin tlaku a rychlosti je konstatntní , sníží se kolem trysek tlak a to. USB ventilátor bezvrtulový k PC Webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Setrváním na webu souhlasíte s použitím souborů cookie.


Srdce moderního větrání. Právě proto u nás najdete celou řadu modelů této značky. Precizní zpracování, moderní nadčasový design, mnoho funkcí, ale také vysoká bezpečnost, to jsou unikátní ventilátory Dyson. Noční LED osvětlení ve čtyřech barvách. Bezpečný a silný ventilátor pro horké letní dny.


Bezvrtulový ventilátor využívá speciální technologii proudění vzduchu. Ventilátor je tvořen výklopným otočným podstavcem sajícím vzduch a na něm postaveným prstencem. Vzduch vypouštěný ze záhybu sebou strhává okolní. Moderní ventilátor se zvlhčovačem vzduchu.


Ventilátor nabízí rychlosti, oscilaci a nechybí i komfortní infračervené dálkové ovládání. Oceníte také 4-barevné noční světlo a hod. Kategorie Ventilátory v obchodu VP Centrum elektronika. Pokud si nepřejete nadále získávat novinky z našeho webu napište svůj mail do formuláře, pokud se Vaše mailová adresa nachází v naší databází tlačítko vložit se změní na odebrat.


Součástí balení je dálkový ovladač s magnetickým úchytem, takže ho jednoduše můžete připnout například k tělu ventilátoru. Pro maximální stabilitu má ventilátor velký podstavec a nízko položené těžiště. Nehrozí tak pád nebo převržení a bezvrtulová konstrukce eliminuje riziko zranění. BEZVRTULOVÝ VENTILÁTOR za pouhých 1Kč! Navíc díky své bezvrtulové.


Sloupový ventilátor v černé barvě. Je bezpečný a méně energeticky náročný. Ochladzovaný vzduch je do ventilátora patentovaným systémom privádzaný zozadu, čo zabezpečuje maximálnu účinnosť fúkania.


Hledáte šikovného pomocníka, který vám uleví v horkých letních dnech jak v kanceláři, tak v domácnosti? Tak to hledáte bezlopatkový ventilátor MUNA, který Vás zaujme nejen svým moderním designem, ale také výkonem. Ušetříte 3Kč s slevou. Dyson AMpatří do naší široké nabídky ventilátorů, vzduchotechniky, rekuperací a dalšího příslušenství.


Bezvrtulový ventilátor

S výběrem vhodného zboží i jeho správnou instalací přesně podle vašich představ vám rádi pomůž. Tento bezvrtulový ventilátor nemá žádné pohyblivé části ani lopatky, tudíž nemůže dojít k žádnému poranění při je. Ventilátory domovní, pro WC a koupelny Produkty v této kategorii patří dlouhodobě mezi nejžádanější přístroje v naší nabídce.


Součástí každé koupelny by měl být kvalitní ventilátor , oblíbenou variantou je ventilátor s čidlem vlhkosti, časovačem nebo automatickou žaluzií. Příliš vysoká vlhkost vzduchu v koupelně je živou půdou pro tvorbu plísní a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky