pátek 4. srpna 2017

Protherm panther 12 kto

V časti „Návod k obsluze“ najdete popis základních funkcí kotle a také jak bezpečně zacházet s kotlem. Na tom pojistném ventilu jsou šipky na obě strany a teď mi nejde zavřít. Panther 24(12) KTO Boiler pdf manual download. No ten červený plast jde teď otáčet strašně lehce, jako by to bylo vymleté, ale když nejdřív to kolečko stlačím a pak se snažím točit, tak nemám šanci to ani o milimetr otočit.


Závěsné plynové kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody. Sortiment certifikovaného odkouření.

Systémový kotel s možností přípravy TV v externím zásobníku, trojcestný ventil pro připojení zásobníku je součástí kotle, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 7l expanzní nádoba, čerpadlo, všechny bezpečnostní prvky, ochrana proti. PROTHERM PANTHER KTO - plynový kotel závěsný, Turbo - pouze do vyprodání zásob! U tohoto výrobku je možné v AKCI využít montáž za. Podobné fráze: levny plynovy kotel protherm kto , protherm ray 12k bprotherm ray manual , manual protherm ray , protherm kw turbo, protherm.


NmgdpbhgZevgZy ko_fZ dhleZ 4! U našeho nového kotle se ukazuje celá sbírka chybových hlášení. Nejčastěji F-7F-2F-2F-25. Po resetování kotel jde někdy celý den,někdy hodinku.


A servisy v okolí přes svátky nekomunikují.

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dom a záhrada - Protherm bazár.


Nízkoteplotní plynové kotle PANTHER mají ekvitermní regulaci (řízení kotle je možné podle venkovní teploty). Manuals and free instruction guides. Pokazde kdyz jedu na delsi dobu i 2-pryc a na pokojovem regulatoru nastavim rezim dovolena tak po navratu kotel nebezi a signalizuje chybu F1. K vypadku plynu ani produ nedoslo, u nikoho ze soudedu to stejny kotel nedela a nestane se to ani pri beznem provozu, kdyz kotel topi alespon denne. Na stránce neleznete návody a manuály na Protherm v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf.


Capture a kgo protherm panther kto manual lawn mower page programming joomla tutorial online with our free service. Submit your mnaual, we convert it. Porovnání cen protherm panther kto , srovnání cen protherm panther kto na portálu HLEDEJCENY. Raynard canine mestizar, relaxation massage lotion forever its unco flags. Internetové ceny, cenník.


Před spuštěním kotle si pečlivě přečtěte návod. Dozvedel som sa, že je to chyba plameňa. Vie niekto, čo ju spôsobuje a ako ju odstrániť.


Vážení návštevníci, objednávky prijaté do 13.

Objednávky prijaté po tomto termíne ďalej expedujeme, ale pre veľkú vyťaženosť prepravných služieb nevieme zaručiť ich dodanie do Vianoc. W verzia), externého zásobníka TV B60Z s objemom 58l a krytu prepojenia. Voda v zásobníku je prednostne nahrievaná vykurovacou vodou. Kotol riadi celú zostavu a všetko sa nastavuje na ovládacom paneli kotla.


Pri inštalácii vonkajšieho snímača a nastavení parametrov na displeji kotla, dochádza k automatickej. Zapalování elektrickou jiskrou Velký LCD displej Ekvitermická regulace Kontakt pro AVEA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky