úterý 15. srpna 2017

Kotel etka 31

Kotle s ručním přikládáním Společnost Jakos je českým výrobcem kotlů na tuhá paliva s více jak padesátiletou tradicí. Kotel s ručním přikládáním paliva. Primární vzduch je regulován automaticky tepelným regulátorem. ETKA LS -má předepsané palivo hnědé uhlí zrnitosti ořech 1. Teplosměnná plocha je přístupná.


Inovovaný kotel ETKA LS31. Sb a může být uváděn na trh i po 1. P ředností kotlů ETKA je snadné čištění teplosměnné plochy, velký objem palivové šachty, který zaručí dlouhou dobu hoření bez zásahu a také zachované připojovací rozměry kotle k topnému systému s předešlými generacemi kotlů. Dle zákona na ochranu ovzduší č. Vás už nebaví přikládání uhlí nebo dřeva, existuje zde možnost přestavby na kotel ETKA – APOLLO ALL PELLETS, který splňuje požadavky V. To když není venku velká zíma, jinak dřevo 33cm neštípané průměr co projde přikládacím otvorem(24cm),a obsypu uhlím, ořech.


Letos poprvé budu zkoušet německé brikety. Topím barák 300mpomalu zatepluji a zjišťuji. KOTLE NA TUHÁ PALIVA – RUČNÍ PŘIDÁVÁNÍ JAKOS ETKA LS31.


Kotel etka 31

Tak sem se byl na tu Etku podívat na Infothermě. Taková díra, tam by člověk spálil mrtvolu! W má vevnitř o jednu přepážku v oddtahu navíc (neomezuje přikládací prostor).


Náhradní díly na kotel ETKA LS- (x) Zátopová klapka LS- , skluz zadní, rošt přední, rošt zadní, rošt pohyblivý LS- , omezovač tahu LS- , hřídel omezovače tahu LS- atd. Výrobce Etka LS- Záruka měsíců Kó. ETKA LS je zdrojem tepla vhodným pro vytápění bytů, rodinných domů, provozoven a podobných objektů s tepelnou ztrátou kW. Ocelový teplovodní kotel 4. Shodný připojením jako předešlé modely LS. Vyberte si automatický kotel APOLLO- ETKA na biomasu.


Vyměnte snadno svůj nevyhovující kotel Etka s ručním přikládáním za moderní kotel APOLLO- ETKA s automatickým provozem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. NAŠE FIRMA VLASTNÍ CERTIFIKÁT EURO ekodesign, KTERÝ JE.


Skluz ETKA LSzadní litinový, náhradní díl do kotle Etka na tuhá paliva. Konstrukce zásobníku paliv a. Aukro Dům a zahrada Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. ETKA LS - , rošt zadní, cena vč. Etka lsale je pravda že mám strach aby.


Když topím dřevo dám do zadu plný rošt a kotel jen ševelí. Prodám za cca pořizovací ceny. VÝPRODEJ SKLADU KOTLE náhradní díly-tuhá paliva Etka pohyblivý rošt LS.


Predám vynikajúci teplovodný oceľový kotol Kolo tech ktmm l. Kotol je určený pre vykurovanie domov, obchodných priestorov, atď. Ve spodní části je kotel rozdělen příčně vertikálně na násypnou šachtu s ohništěm a odhořívací prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky