čtvrtek 10. srpna 2017

Elektrokotel 12kw

Jeho provoz je absolutně tichý a ekologický. Nepotřebuje komín ani další stavební úpravy. Jsme výhradním distributorem v ČR, proto ho nelze jinde koupit než u nás, nebo u našich dobrých prodejců.


Pořiďte si do svého bytu nebo rodinnému domu moderní vytápění. Závěsný elektrokotel Protherm Ray nabízí takřka bezhlučný a bezobslužný provoz, každý uživatel potom ocení snadné a přehledné ovládání. Lze jej instalovat na stávající nebo nový topný systém a již z výroby je vybaven všemi provozními i.

Ta je potom poháněna oběhovým. Elektrokotel se zásobníkem. Osobně vím o mnoha případech, kdy je jistič před elektroměrem 3x 25A, používá se elektrokotel kW , boiler, elektrický sporák atd. Samozřejmě to má přímou souvislost s tzv. V platbě od lonského roku není velký rozdíl, podívejte se na sazbu Dtj.


Proč používat elektrokotle? Přímotopné elektrokotle, neboli kotle na elektrickou energii, jsou v posledních letech stále oblíbenější. Lidé si je pořízují pro vytápění rekreačních objektů, firem i rodinných domů a dalších objektů, nejen v místech, kde není přístup k plynu.


Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami.

V chladných obdobích, kdy primární zdroj nevytopí objekt na tepelnou pohodu, zapojí se také elektrokotel. Nespornou výhodou elektrokotle jsou velmi nízké pořizovací náklady - odpadá zde nutnost nákladné přípojky plynu či komína. Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý. Kotle jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a bezpečnostními prvky včetně základní regulace.


Nový nástěnný elektrický kotel ve své konstrukci využívá prvky moderní technologie a designu. MORATOP ELECTRA MINI - kW. POZOR - kotel není vybaven oběhovým čerpadlem a tlakovou nádobou! Do provozu jej smí uvést pouze firma, která má k této činnosti příslušná oprávnění a je proškolena výrobcem.


Seznam firem mající toto oprávnění je distribuován společně s každým kotle a zároveň je zpřístupněn na webových stránkách společnosti MORA-TOP s. Značka Viadrus nemohla ve velkém testu chybět. Jedná se o kvalitní litinový zplyňovací model s ručním přikládáním. Odporový přímotopný elektrokotel pro teplovodní ústřední a etážové vytápění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky unikátním vlastnostem.


Odborné poradenství a servis.

Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací.


Závesný elektrický kotol Protherm Raja a Dakon Daline elektrokotol na vykurovanie, kúrenie do domácnosti, či bytov. Internetový veľkoobchod ATRIA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky