pátek 25. srpna 2017

Okc 100 ntr z

INDIRECT HOT WATER TANK. OKC 1NTR Boiler pdf manual download. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Ohřívač je napojen na externí teplovodní zdroj s max.


Okc 100 ntr z

Nejčastější využití ohřívačů vody Příprava teplé vody celoročně topnou vodou z plynového kotle. Určený pre celoročný ohrev vody z. Operating position – vertical. Indirect enamelled heater designed for suspension on the wall with volumes between 80–2litres. The heater is connected to the external hot water source with the maximum temperature of 1°C and pressure of MPa.


Nepřímotopný smaltovaný ohřívač pro zavěšení na zeď. Ohřev zajišťuje výkonný spirálový výměník. A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére. Keressen minket bátran telefonon vagy elektronikus formában és rendelje meg a tároló kedvező feltételekkel.


Okc 100 ntr z

Veškeré informace o produktu. Zásobovanie teplou úžitkovou vodou domácností , bytov , rodinných domov, malých prevádzok a pod. Požadovaný symbol se nastaví proti pevnému. Zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody o objemu l, vhodný pro svislou instalaci.


Zásobník nemá vlastní zdroj tepla, ale je připraven na připojení k externímu zdroji (kotel, solár, krbová vložka). Všetky informácie o produkte. Vnitřní povrch je vyroben z kvalitního smaltu, který je vel.


Okc 100 ntr z

Szakértő kollégáink segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Dražice greiteigiai, netiesioginio šildymo vandens šildytuvai, boileriai pakabinami ir pastatomi, stacionarūs, apvalūs ir kvadratiniai vandens šildytuvai, įvairaus tūrio, talpos boileriai, jungiami prie dujinio, granulinio ar kieto kuro katilo ir nuo elektros, teno pagalba kairiniai ar. Stupeň ochrany ve standardu IP 44. Funguje při napěti o 2V. Více informací o nepřímotopném zásobníku OKC NTR.


Объем бойлера литров. The high-quality heating vessel is made of special thick metal sheet and coated with nickel-free enamel. Together with magnesium anode, it ensures the long-term service life of the storage tank.


Všechny vývody včetně vývodů výměníku jsou orientovány nahoru pro snadnější propojení se závěsným plynovým kotlem. Pracovná poloha – zvislá. Nepriamovýhrevný smaltovaný ohrievač pre zavesenie na stenu v objemoch 80–2litrov. Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky