čtvrtek 10. srpna 2017

Infračervené topidlo

Další výrazným kladem tohoto druhu vytápění je postupné vysoušení zdiva a tím i zamezení tvorby nadměrné vlhkosti a plísní. Mobilní infračervené elektrické topidlo MASTER produkuje čistý teplý vzduch se zacílením přímo na konkrétní místa, předměty nebo osoby. Jejich škála využití je velmi široká. Malá infračervená topidla vhodná do prodejen, dílen, kanceláří apod.


Využití najde nejen v zeměd.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Topidla, Master Topidla a odvlhčovače. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu a pro velkoobchodní prodej.


Infravlny se šíří prostorem a po dopadu na tělesa a plochy je zahřívají, aniž by ohřívaly přímo vzduch. Krátkovlnné infračervené záření ohřívá předměty bez zahřátí okolního vzduchu, podobně jako je zahřívá slunce. Dálkové ovládání, krytí IP65.


Infračervený zářič s karbonovou trubicí.

Pokud sháníte do vaší dílny vhodné topidlo , zaručeně si v naší nabídce vyberete podle potřeb a peněžních možností. Nabízíme vám mimo jiné také topidla, která jsou určena pro vytápění staveb, hal, zemědělských prostor a dalších. Možnost připojení prostorového termostatu. Ve snaze o uspokojení poptávek zákazníků a zároveň ve snaze držet krok s vývojem topidel na trhu vyvinul MASTER praktický a moderní model - infračervené sálavé topidlo XL-9.


Mobilní naftové infračervené topidlo Master XL 6 nástupce oblíbeného topidla XL 6 je určené k vytápění menších a středních prostor. Model XLje vyráběný v Itálii, díky tomu je dosaženo vysoké kontroly kvality, použití značkových komponentů evropské výroby a byly provedeny další technické úpravy. Jeho škála využití je velmi široká. Naftová topidla s přímým spalováním.


Tato naftová topidla se hodí především k použítí na stavbách, kde je zajištěno dobré větání. Spolu s velmi horkým vzduchem vychází do prostoru i spaliny z nafty, takže nejsou doporučena pro použití do nevětraných prostor s výskytem osob. Infra teplomet vydává sálavé infračervené paprsky, které ohřívají podlahy, stěny a předměty v místnosti a odtud pak vychází sekundární teplo. Pro tento typ vytápění se nejčastěji používá elektrické topidlo s infra trubicí. Plynové topidlo s keramickým článkem může fungovat stejně.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Jedním z nich je infračervené naftové topidlo a pak elektrické infračervené topidlo.

Je důležité zmínit, že naftová topidla fungují také na ELTO (extra-lehký topný olej). Nemá ventilátor, veškerý ohřev se realizuje prostřednictvím infračerveného záření. Na balkoně, na zastřešené terase nebo v oblasti gastronomie: Praktické univerzální zařízení vyrábí přímé teplo pomocí infračerveného záření na principu přirozeného slunečního záření a vyhřívá ihned po zapnutí své.


Spalování je 1 efektivní, bez zápachu, a infratopidlo ohřeje objekty ve vymezeném prostoru prakticky okamžitě po spuštění. To znamená, že ohřívá předměty a osoby i ve venkovním prostředí bez ohřívání vzduchu, je bezhlučné, úsporné s příkonem a výkonem – 4kW a třemi stupni výkonu. Topný štít lze nastavovat i vertikálně. Díky velké nádrži je možný nepřetržitý provoz až po dobu hodin.


Velká výhoda topidla VALEPX je standardně dodávaná široká paleta příslušenství. Na uvedený e-mail vám budú zaslané odpovede na Váš príspevok. Všetky polia sú povinné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky