úterý 22. srpna 2017

Držák na mobil do auta do větrací mřížky

Snadná a rychlá instalace držáku je. Velmi oblíbený a praktický držák na mobil do auta. Na skle může být moc daleko a na palubní desce na něj nemusíte dobře vidět. Mobilní telefon se stejně jako v předchozí variantě (držáky na sklo) upevňuje mechanickým roztažením svorky, která mobil pevně obejme. Velmi jednoduché připevnění k větrací mřížce a dva stabilní háky udržují telefon na svém místě.


Držák na mobil do auta do větrací mřížky

Zařízení lze ovládat jednou rukou. Využijte prostor ve Vašem autě na maximum s držákem na mobil do auta do větrací mřížky. Záleží pak na konkrétním uživateli, jaký zvolí druh. Každý správný cyklista má dnes již držák na mobil na kole připevněn. Dříve bylo velmi nepraktické mít telefon v kapsičce, batohu nebo v kapse.


Nyní však s držákem máte telefon u sebe a vidíte na něj. Gravitační držák na mobil je určený do větrací mřížky auta. Díky kvalitnímu hliníku je pevný a spolehlivý.


Roztahovací držák mobilu AIRFRAME do mřížky ventilace v autě. Univerzální držák pro telefony od 4″ do 6″. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Mezi oblíbený držák na mobil do auta je do větrací mřížky který nezabírá příliš prostoru a nezabraňuje výhledu.


V naší nabídce najdete také držák do auta s přísavkou, magnetické držáky. Mezi velice populární patří držák na mobil do auta gravitační, který se pohodlně ovládá jednou rukou. Nakupte nejlevněji přes Heureku.


Držák na mobil do auta do větrací mřížky

Držáky mobilů do auta na Alza. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Toužíte po držáku do auta. Remax RM-Cje univerzální držák do auta na ventilační mřížku se systémem automatického zamýkání. Tento doplněk je velice jednoduchý v obsluze (pomocí jedné ruky).


Držák na mobil do auta do větrací mřížky

Umístění do větrací mřížky nebo do CD slotu. Drží na jakékoliv ventilaci automobilu. Systém AutoSense pro detekci a automatické uchycení telefonu. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Ottie, CONNECT IT, Baseus a dalších.


Skladem (ks) Původně: 5Kč Ušetříte. Tou první je držák do větrací mřížky a druhá je nalepovací kovová samolepka, kterou si umístíte na váš mobilní telefon. Pokud si nechcete samolepku přímo lepit na telefon, stačí ji dát mezi mobil a silikonový obal.


Magnet bude fungovat i tak (u nabíjecí varianty držáku ale doporučujeme lepit přímo na mobil a dobíjet bez obalu, je to rychlejší). Velice jednoduše se nainstaluje do větrací mřížky většiny automobilů buď ve svislé, nebo vodorovné poloze. Kvalitní držák na mobil do větrací mřížky HOCO CPHčerno-šedý. Swissten S-Grip G1-AV do mřížky , černá. Tento držák je určený do mřížky ventilace a aby v něm telefon pevně držel, má pevné čelisti a fixační gumu.


Protiskluzová podložka na palubní desku auta. CONNECT IT InCarz 4Strong3univerzální magnetický držák do auta , magnety, černý Kompatibilní se všemi mobilními telefony Připevnění do větrací mřížky automobilu 360° kloub pro všesměrové nastavení Utahovací matice v zadní části pro rychlé a komfortní nastavení extra silné magnety třídy No nadprůměrné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky