středa 16. srpna 2017

Kotle attack

Firma ATTACK nabízí široký výběr produktů, které se rozlišují podle druhu paliva a výkonu. Portfolio obsahuje kotle na plyn, elektřinu, tuhé palivo, biomasu a pelety. Nabízíme široký výběr příslušenství a doplňků.


V současné době má společnost ATTACK , s. Najširšie produktové portfólio. Portfólio obsahuje kotly na plyn, LPG-propán, elektrinu, tuhé palivo, biomasu a pelety, široký výber príslušenstva a doplnkov.

Get without the ads. Skip trial month free. Kotel Attack DPX profi Karel Jurásek. Unsubscribe from Karel Jurásek? Jako palivo se používají dřevné pelety, resp.


Stacionárne kotle , nástenné atmosférické kotle , splyňovacie kotle , ale aj zásobníky TÚV, kotle na pelety, či kotle na tuhé palivo. Všetky s výnimočnými funkciami, ktoré zaručujú maximálnu pohodlnosť užívateľovi. Aj tú dávajú vo firme Attack na popredné miesto.

Len spokojný zákazník je dobra vyzitka. Akumulační nádrže ATTACK AK, AS jsou vyrobeny z kvalitní oceli pro akumulaci a následnou distribuci tepelné energie z kotle na biomasu, např. ATTACK SLX, DPX, DP, PELLET AUTOMATIC Plus, WOODPELLET apod. Model ATTACK AS je navíc osazen jedním výměníkem pro připojení do solárního systému.


V našem katalogu najdete všechny kotle na tuhá paliva. Prehlásenie spoločnosti ATTACK , s. Výrobca tepelnej techniky. Každá krajina má svoje národné.


First commercial video about our space-age heating boiler ATTACK SLX. The wood gasifying boiler ATTACK SLX LAMBDA Touch for soft and hard wood burning disposes with the most advanced technology of control to achieve the excellent values of efficiency, low emissions and low wood consumption. Přinášíme produkty jako plynový kotel, kotle na dřevo, kotle na tuhá paliva, kotle na pelety, solární články.


Kotle na Pelety Attack a Rojek. Oficiální stránky slovenského výrobce tepelné techniky - Attack. Plynové kotle s ohledem na odvod spalin dělíme do dvou kategorií. Existují varianty s odkouřením do komína, kdy spaliny automaticky odcházejí do komínové šachty, která musí být speciálně vyvložkována a schválena. Druhou variantou jsou plynové kotle s nuceným odtahem.


V tomto případě jde o takzvaný turbo kotel. Objemná přikládací komora Moderní a inovativní design ekologického kotle Vysoce účinný trubkový výměník „spaliny-voda“ s turbulátory Účinnost kotle 93–9 Široká výkonová škála kotle 20–kW modifikace – PROFI a LAMBDA Touch Čištění výměníku turbulátory, pohybem páky Nadstandardní objem nakládací komory kotle , jaký na trhu nenajdete, od 200.

Působíme jako regionální zastoupení výrobců kotlů VIADRUS a ATTACK pro kraj Vysočina a Jihomoravský kraj. Katalog náhradních dílů pro kotle attack. V případě zájmu nás kontaktujte. Zplynovací kotle na dřevo Attack SLX na náš trh dodává největší slovenský výrobce tepelné techniky.


Zplyňovací kotel na dřevo ATTACK SLX PROFI je vybavenregulátorem ATTACK PROFI „PID“, který řídí spalovací systém tak, aby docházelo k co nejmenším energetickým ztrátám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky