pátek 18. srpna 2017

Mobilní klimatizace sinclair amc 09c

Naši zákazníci a obchodní partneři. Naše hlavní síla je v nabídce kvalitních produktů za rozumné ceny. Poměr cena-kvalita je pro nás zásadní.


Sinclair AMC 09C alternativy - Heureka. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu:.


Hlídat cenu Přidat recenzi Moderní mobilní klimatizace s funkcemi chlazení, odvlhčování a samostatné ventilace. Klimatizace bez venkovní jednotky, vhodné i do bytu – to jsou mobilní klimatizace SINCLAIR , často oceňovány v nezávislých testech. Prohlédněte si naši nabídku. Ekonomické řešení kdy dosáhnete u příkonu kW výkon kW při chlazení a příkonu kW výkon kW při topení.


Série SPECTRUM PLUS ze segmentu nástěnných klimatizací zaujme svým jedinečným designem. Tichý provoz a WiFi modul ve standardní výbavě je samozřejmostí. Jednotky z této série mimo jiné disponují 2-stupňovým kompresorem a možností topení do venkovní teploty až -30° C. Série klimatizací SPECTRUM PLUS zároveň využívá ekologicky šetrného chladiva R3 které. Kompaktní mobilní klimatizace SINCLAIR je opatřena ohebnou hadicí odvádějící ohřátý vzduch mimo klimatizovanou místnost.


U mobilní klimatizace s odděleným kondenzátorem je venkovní díl spojen ohebnou dvoutrubkovou hadicí s vnitřní jednotkou. Displej, časovač, dálkové ovládání, nastavení ventilátoru a automatická funkce SMART. PRODÁM mobilní klimatizaci sinclair amc 09C s funkcemi chlazení, odvlhčování a samostatné ventilace. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Fotogalerie Kontakty Přihlášení.


Mobilní klimatizace sinclair amc 09c

Prodám mobilní klimatizaci sinclair , málo použitou, v původním obalu, včetně českého návodu a redukce na okno. Má automatický výparník kondenzátu, který. Výkon chlazení je kW, výkon topení je kW. Těsnění pro mobilní klimatizace využijete pro všechny mobilní klimatizace prodávané v ČR.


Mobilní klimatizace SINCLAIR AMC -14P má funkce chlazení, topení, nezávislé a výkonné odvlhčování. Levná mobilní klimatizace je vhodná i do bytů v panelákových domech, kde by byla instalace nástěnné jednotky náročná a často nemožná. Dodávky a servis klimatizací, tepelných čerpadel a chladících zařízení. Záruční a pozáruční servis.


Prodej a půjčovna pivního chlazení Lindr. Chladící a mrazící boxy. Výkonný kompresor japonské technologie. Režim chlazení i topení. Tyto stroje jsou efektivní a těší se velmi dobrým hodnocením v testech kvality.


Určeno pro místnost do 68m3. Specializovaný e-shop s klimatizační technikou. Nabízíme klimatizace , čističky vzduchu, odvlhčovače vzduchu, filtry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky