čtvrtek 10. srpna 2017

Destilátor vody

Všetky modely v akciovej cene. Stotisíce spokojných zákazníkov. Už viac ako ročná tradícia. We are a recognized leader in quality and technology of water distillers. Existuje však i další možnost - parní destilátor s poměrně jednoduchým designem a topením z plynového kamny nebo ohně.


Destilátor vody

Skládá se ze tří nádrží z nerezové oceli nebo skla spojených trubkami. Princip fungování je stejný: při ohřátí se voda změní na páru a kondenzuje na výstupu do destilované vody. Deionizovanú vodu vyrobenú pomocou tohoto prístroja môžete používať všade tam, kde ste pred tým používali destilovanú vodu. Filtračné zariadenie je vhodné zvlášť pre laboratóriá, sterilizačné.


Samozřejmě že použití takového destilátoru je pracnější než destilátor kupovaný a může být překážkou i potřeba vodu ještě převařit před nebo po destilaci (u kupovaného destilátoru to lze řešit odlitím první části destilované vody ), aby nebyla cítit chlórem nebo rezem z trubek, ale - co bychom my šetřílci. Keď pokrievku nadvihnete, môžete vidieť, malé kvapôčky vody , ktoré sa zachytávajú na vnútornej strane pokrievky a padajú späť do sklenenej misy. Ak máte v sklenenej mise dostatok vody – prípadne sa obávate, že väčšiu váhu by misa neudržala, vyberte ju z hrnca a prelejte do čistej sklenenej nádoby. Zariadenie na výrobu destilovanej, demineralizovanej vody , demineralizátor vody. Velkoobjemová destilační kolona 80l pro výrobu a úpravu ovocných či vinných destilátů, bylinných esenciálních olejů, květinových vod (hydrolátů) a destilaci vody.


Destilátor vody

Součástí balení je uhlíkových filtrů a plastová záchytná nádoba. Aqualab - destilátor vody , lacné zariadenie na výrobu demineralizovanej vody pre vašu lekáreň , školu , laboratórium. Jeho výdajnosť ho predurčuje pre menšie prevádzky so spotrebou do litrov denne.


Destilátor se skládá z nerezového. Výhodou je jeho priame napojenie na prívod studenej vody. Okamžite po spustení vyrábaa destilátor vody AQUALAB demineralizovanú vodu.


Všude tam, kde je třeba chemicky neutrální vody bez příměsí a rozpuštěných látek. V poslední době se destilovaná voda získaná přes reverzní osmózu používá také v akváriích. Na rozdíl od minerální vody nezbude po odpaření destilované vody žádný nerostný materiál (vodní kámen, kotelní kámen).


Jediným upozornením týchto firiem je, že pri prvom použití destilátora môže voda obsahovať určité zvyšky z výroby a preto neodporúčajú piť prvé litre destilovanej vody. Kde je možné použiť destilovanú vodu? Informácie o použití destilovanej vody nebudú cudzie vodičom.


Keďže destilovaná voda sa používa do auto. Nevyžaduje připojení k externímu zdroji vody. Je vybaven litrovou vodní nádrží. Nemusí být připojen k externímu zdroji vody.


Má litrovou nádrž na vodu a destilovaná voda je uložena ve skleněné nádob. Přístroj je vhodný do ordinací, kosmetických salónů apod. Vodné destilátory prevaria vodu, čím zničia baktérie a iné nečistoty, ktoré sa vo vašej vode z kohútika môžu nachádzať. Demineralizátory vody slúžia hlavne na výrobu tzv.


Destilátor vody

Sú vhodné najmä nemocnice, ambulancie zubných lekárov, lekárne a laboratóriá. Výhodou týchto zariadení sú skladnosť (nenáročné na priestor), minimálna spotreba elektrickej energie a zaobídu sa bez ohrevu vody. Na prevádzku je potrebné pripojenie. Nerezová komora s vysokou účinností ().


Tichý a spolehlivý přístroj se snadnou obsluhou. Výkon: l destilované vody za hodinu. Objem l, váha kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky