středa 23. srpna 2017

Expansomat

Zatímco dříve se v soustavách topení užívaly pro kompenzaci objemu vody daného teplotními výkyvy otevřené nádoby, dnes se tyto soustavy konstruují jako uzavřené. Produktová řada zahrnuje širokou škálu expanzních nádob s pevnou membránou k uspokojení různých. Velký výběr expanzomatů za super ceny! Nabízíme expanzomat s provozním tlakem 6-ti nebo 10-ti barů.


Vyberte si expanzomat o objemu od až do 8L. Tlakové a expanzní nádoby nacházejí uplatnění v široké škále aplikací, například u posilovacích stanic, domácích vodáren, zavlažovacích systémů nebo u ohřívačů TUV.

CZ - online hobby market - dlažby, podlahy, nábytek, koupelny, a vybavení koupelen U nás najdete vše pro rekonstrukci a renovaci vašich domovů. EXPANZOMAT Diagram pro výběr tlakové expanzní nádoby Diagram pro teplotní spád °C a max. Velikost TE se volí nejblíže vyšší té, která vyšla protnutím výšky systému a objemu. Udržuje přetlak v soustavě v požadovaných mezích. Léty prověřené zboží za nízké ceny!


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Návrh tlakové expanzní nádoby a seřízení na straně vzdušiny lze provést s využitím výpočtu v článku. Správně navržená expanzní nádoba zabrání neúčelnému otevírání pojistného ventilu, výrazným změnám. Jaký je rozdíl mezi expanzomaty a aquamaty? Aquamaty slouží jako zásobníky vody pro domácí vodárny, průmyslové čerpací stanice, apod.


Dokáží prodloužit životnost čerpadla, především díky schopnosti aquamatů udržovat zásobu vody. Kvalitní výrobek, který upevní expanzomat pohledně a profesionálně. CIMM expanzomat ERE CE 35l s membránou 5bar úchyty.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tlakové membránové expanzní nádoby reflex slouží k vyrovnávání objemových změn kapaliny vlivem změn teploty v topných a chladicích soustavách. Jsou nejjednodušším řešením expanze kapalin, funkčně spolehlivé, s nimi je soustava uzavřená, nedochází ke ztrátám vody, pro svoji funkci nepotřebují.


Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. I nadále můžete nakupovat přes e-shop, zboží zasíláme přepravní společností co nejdříve k vám. Tlaková expanzní nádoba (expanzomat) je zařízení pro topné a solární systémy. Pracuje na principu udržování statického tlaku pomocí „polštáře“ plynu. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.


Odhaduji, že se jedná o podsklepení - kotel - zvýšené přízemí - poschodí a možná obytné vytápěné podkroví.

Expanzomaty, expanzní tlakové nádoby. Zabezpečovací zařízení teplovodních otopných soustav slouží k zajištění bezpečného provozu a sestává se ze dvou částí: expanzní nádoby a pojistného ventilu. Při zahřátí se každý materiál roztahuje.


V otopné soustavě může být i několik stovek litrů vody. Dnes se podíváme, jak takové objemy vyrovnává.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky