úterý 1. srpna 2017

Klimatizace splitová

Tento způsob klimatizace má velmi tichý chod a proto se je nemusíte bát umístit ani do ložnice. As Bootstrap offers a lot of possibilities to customize and change your website according to your own wishes, we designed a number of pages, which we hope you will like. They contain everything a. Cu potrubím a komunikační kabeláží. Vnitřní jednotka obsahuje ventilátor, výparník a řídící elektroniku.


Ve venkovní jednotce se nachází kompresor, expanzní ventil.

Multisplitová klimatizace umožňuje klimatizovat více místností za použití pouze jedné vnější kompresorové jednotky. Ta má obvykle přípojku na dvě až pět vnitřních jednotek, jenž se umístí každá do vlastní místnosti. V praxi je tak možné pomocí jednoho multisplit systému vyřešit klimatizaci do celého bytu, rodinného domu nebo několika sousedících kanceláří. Z montáže klimatizace do bytu nemusíte mít žádné obavy.


Provedeme odbornou instalaci od zakrytí nábytku až po finální úkli spuštění a zaškolení. Jak taková montáž klimatizace probíhá, se dozvíte z našeho videa. Instalována byla multi- splitová klimatizace Toshiba se dvěma vnitřními a jednou venkovní jednotkou.


Zaměřili jsme se na mobilní, nástěnné i okenní modely.

Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Klimatizace do bytu a domu se staly standardem moderního bydlení. Díky optimální teplotě a vlhkosti se v interiéru nemnoží plísně a filtry zbavují vzduch nečistot. Dodáme a instalujeme vám vzduchotechnická zařízení včetně průmyslové filtrace, klimatizace topení a měření a regulace.


Poskytneme vám komplexní služby pro komerční prostory, jako jsou restaurace, bary, vinotéky, serverovny. Udržujte celoročně příjemnou pokojovou teplotu pomocí bytové nástěnné klimatizace pro obytné budovy. Naše kolekce klimatizací je navržena pro efektivní chlazení malých místností. Umožní vám udržet si chladnou hlavu po celé léto.


Výrobky obsahují fluorované skleníkové plyny. Blue team - klimatizace vašeho domova. Cílem naší společnosti je pomáhat našim zákazníkům v oblasti klimatizační techniky.


Specializujeme se na řešení bytů, domů, kanceláří a technických prostor. Nabízíme kompletní servis, od návrhu až po realizaci klimatizace na klíč. Každá vnitřní jednotka je propojena s venkovní jednotkou.


Splitová klimatizace : skládá se z vnější a vnitřní jednotky, které jsou vzájemně propojené. Dělená klimatizace (splitová ) Je dělená na dvě části, venkovní a vnitřní. Je úspornější, výkonnější a tišší než klimatizace mobilní.


Nedá se ale nainstalovat bez stavebních úprav.

U obou typů klimatizací je třeba vést kabely (příp. flexibilní hadici) ven z interiéru. Dvoudílná mobilní klimatizace nevytváří podtlak. Jelikož mezi vnitřní jednotkou a vnějším výměníkem proudí chladivo ve zhruba 4cm širokém flexi ohebném potrubí, dvoudílná mobilní klimatizace je v principu totožná se stacionárními jednotkami. Produkt byl určen výrobcem pro trh České republiky.


Splitové klimatizace tím pádem bývají velmi tiché až nehlučné. Záleží na modelu a výrobci. Mobilní splitová klimatizace je v zásadě úplně stejná jako klasická dělená klimatizace nástěnná, s jedním jediným rozdílem - spojovací hadice je delší a můžete ji protáhnout otevřeným oknem.


Není nutné vrtat do zdí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky