středa 16. srpna 2017

Elektrokotel ray

Závěsný elektrokotel Protherm Ray pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku. Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Všechny informace o produktu Kotel Protherm RAY 9K, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Protherm RAY 9K. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je naším přáním, aby Vám elektrokotel Ray spolehlivě sloužil.


Elektrokotel ray

Při jeho instalaci a obsluze je nutné dodržovat určité zásady. Proto Vás žádáme, abyste se s návodem k obsluze pečlivě seznámili a při obsluze se jimi řídili. K elektrokotlu Ray môžete jednoducho pripojiť zásobník na teplú vodu a bez problémov zabezpečíte potreby teplej vody pre člennú rodinu. Inteligentné elektrické vykurovanie.


Pomocou integrovaného eBUS rozhrania dokáže Ray komunikovať na diaľku so smart regulátorom MiGo prostredníctvom aplikácie vo vašom smartfóne. Pořiďte si do svého bytu nebo rodinnému domu moderní vytápění. Lze jej instalovat na stávající nebo nový topný systém a již z výroby je vybaven všemi provozními i. Kč (e-shopů) Protherm Gepard MOV. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami.


Elektrokotel ray

V chladných obdobích, kdy primární zdroj nevytopí objekt na tepelnou pohodu, zapojí se také elektrokotel. Nespornou výhodou elektrokotle jsou velmi nízké pořizovací náklady - odpadá zde nutnost nákladné přípojky plynu či komína. Elektrokotle v naší nabídce jsou díky svým malým rozměrům vhodné jak pro běžné domácnosti, tak pro velké rodinné domy díky využití levnější sazby za elektřinu při jejich použití po dobu až hodin během jednoho dne v závislosti na tarifu dodávané energie.


Cazan electric Ray Protherm. Electric Boiler Ray Protherm. Závesný elektrický kotol Protherm Raja a Dakon Daline elektrokotol na vykurovanie, kúrenie do domácnosti, či bytov. Internetový veľkoobchod ATRIA. Elektrokotel je možné využít i jako alternativní zdroj tepelné energie.


Moderní elektrokotle jsou bezhlučné, malých rozměrů, nízké hmotnosti a jejich provoz je poměrně bezpečný i ekologický. Závěsný elektrický kotel značky Protherm Ray 12KE je ideálním pomocníkem k vytápění každé domácnosti užívající teplovodný systém s oběhem vody. Nejčastěji v bytech, menších domech nebo jako přídavné zařízení při dotápění v přechodných ročních obdobích. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý. Kotle jsou již z výroby kompl.


Cau,pisu z mobilu, rychla rada,mam doma Protherm Ray 9KW. Prijdu dnes domu a polovicka se me pta co to sviti na kotli. Prodám úplně nový, nerozbalený elektrokotel. OV, bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí - vestavěná ekvitermní regulace.


Elektrokotel ray

PROTHERM elektrokotel RAY 12K. Elektrický kotel pro vytápění bytů a domů. Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Zásobník se umísťuje pod kotel na zem.


RAY KE závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Mám zakoupený elektrokotel Protherm Ray 9k. Silový obvod je již připojen, problém je s připojením ovl. Tento kotel má konektor označen J 1 který má dva piny. Otázka je na který pin zapojit zmiňovanou nulu.


Připomínám, že tento kotel nemá ani žádný šroubový spoj na připojení pospojení a dva servisní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky