středa 23. srpna 2017

Kotel na dřevo atmos

Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo. Kotle Generátor Dokogen se vyznačují speciálním topeništěm, které je z obou stran vyloženo keramickými tvarovkami, ve spodní části opatřené otvory pro přívod předehřátého primárního vzduchu, zplynovací tryskou s otvory pro přívod sekundárního vzduchu a spodní spalovací komorou s. Ekvitermní regulace ATMOS ACD01. Kotle na dřevo pojmou kusové dřevo až do délky centimetrů, dále pak štípané dříví, dřevoštěpku, pelety nebo dřevěné brikety.


Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle.

Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Kombinovaný kotel je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE. Plyn, kotel na dřevo nebo tepelné čerpadlo? Jaroslav Kotas 16views.


Věříme, že Vám tento jednoduchý návod pomůže rychleji zatopit i když jsme si vědomi toho, že tím hrozí zkrácení času, kdy se většinou my muži zašíváme v kotelně :-) Více o. Kotel je již zapojen a funguje skvěle. Podstatně nižší spotřeba dřeva a to ještě nemám nádrže.

Na ty dojde později, až našetřím. Teď bylo potřeba rychle vyřešit propálený starý kotel na dřevo , topilo se v něm přesně let. Jsem zvědav, jak dlouho vydrží tento nový. Konstrukce využívá i odtahového ventilátoru, který efektivně odsává spaliny. Provedení zaujme také kvalitní konstrukcí, která je zhotovena z plechů s tloušťku – milimetrů.


Nechybí keramické tvarovky, nebo malé. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Po vyhodnocení všech možností byl jasnou volbou opět úsporný kotel na dřevo Atmos.


Naše firma firma novou instalaci provedla o generaci dokonaleji než před lety. Těleso kotle je vyrobeno jako svařenec z kvalitních ocelových plechů o. Pohodlné topení pevnými palivy zajišťuje automatický kotel na pelety Atmos D PX. Od ostatních modelů se odlišuje zejména integrovaným zásobníkem paliva, který pojme až 2dmpelet. Jeho účinnost je 9 , což je mezi automaty spíše nižší hodnota.


Vitoflex 300-RF je automatický kotel na tuhá paliva pro dřevěné peletky, štěpky a třísky s maximálním obsahem vody procent. Posuvný šnek plynule přivádí palivo na pohyblivý rošt kde dochází ke zplyňování.

Stoupající hořlavé plyny jsou pomocí rotačního ventilátoru. Vás již více jak let. Naše služby provádíme v celém regionu Jižní Moravy.


Nabídnout Vám můžeme kvalitní služby, mezi které patří: dotace na solární systémy, prodej a montáž kondenzačních plynových kotlů, výměny kotlů, kotle Atmos na dřevo prodej a jejich montáž, návrhy a montáž tepelných. ATMOSMORAVA - prodej a realizace kotlů a kotlů na biomasu Atmos. Nabídky řešení realizace zdarma, doprava k zákazníkům, vzorové funkční provedení dvou typů kotelen v areálu firmy, pro konečného uživatele realizace s DPH a mnoho dalších výhod. Pokud hledáte nejlepší kotel na dřevo , kupte si vítěze testu Atmos DC S. Tento model je vyhotoven z kvalitních ocelových plechů, dohořívací prostor je zase opatřen keramickými tvarovkami pro ideální spalování.


Velký zásobník paliva zaručí dlouhou dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky