úterý 8. srpna 2017

Elektrický bojler 180 l

Elektrický bojler 180 l

Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody, s. K najpoužívanejším spôsobom ohrevu úžitkovej vody patria elektrické bojlery. Elektrické zásobníkové ohrievače vody. Eletrický ohrievač je vybavený klasickou elektrickou špirálou alebo suchou špirálou, ktorá je chránená ocelovým puzdrom, čo značne predlžuje jej životnosť. ELÍZ EURO elektrický ohřívač vody, bojler , 80l - kg - l - 4mm. Určený je pro svislou nástěnnou montáž.


Ohřívače vody ELÍZ vynikají nejen svou funkčností,. Bojler na plyn je výrobek fungující na stejném principu jako elektrický bojler. Teplá voda je ohřívána za pomoci plynu jako jediné dostupné komodity.


Současné produkty jsou už považovány za bezpečné, i když je k ohřevu využíván plyn. Vliv na to má hlavně automatické zapalování, piezoelektrické zapalovače. Beztlakový bojler na vodu má zásobník iba na pár litrov.


Zvyčajne býva nad alebo pod umývadlom. Prietokové bojlery nemajú zásobník, vodu ohrievajú pri jej prietoku. Hodia sa na malý odber. Dve vykurovacie príruby, teplotné čidlá, horčíkové anódy a elektronická riadiaca jednotka.


Teplotu spoľahlivo ukazuje diód. Bojler je chránený proti náhodnému zapnutiu, prehriatiu a proti baktériám legionella. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Nalezeno: 1produkt ů. Hledáte elektrické bojlery?


Na výběr máte elektrický bojler vodorovný (ležatý), nebo elektrický bojler závěsný (svislý). Bojlery DRAŽICE, TATRAMAT elektrické i kombinované nejlevněji jen u nás. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.


Vyberajte si Ohrievače vody podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Tradičný ohrievač vody Mora s konštrukčnými zlepšeniami a novo riešeným teplomerom. Je určený na zásobovanie ako jednotlivých odberných miest tak aj skupinových alebo ústredných zdrojov horúcej vody z jedného ohrievača. Je osadený medeným ponorným vykurovacím telesom.


Stupeň krytí ve standardu IP 44. Funguje při hodnotě napětí 2V. Rozměr (ŠxV) 53x12cm. S digitálním ovládáním.


Jak usadit elektrický bojler ? Rádi vám poradíme se vším na téma: Koupelna a sanitární zařízení. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Bojler – konvenčný, elektrický , objem 80l, rozmer 77.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky