úterý 4. dubna 2017

Regulus termostat

Regulus termostat

Get your smart heating control now! Room thermostats are designed for easy and reliable room temperature control. The simplest types enable to set the desired temperature by just turning a rotating knob, more advanced models are equipped with a display showing a room temperature and a current thermostat state.


Pokojové termostaty slouží k jednoduché a spolehlivé regulaci teploty v místnosti. U nejjednodušších typů se požadovaná teplota nastavuje pouhým mechanickým otočením kolečka, pokročilejší typy jsou vybaveny displejem zobrazujícím teplotu v místnosti a aktuální stav termostatu. Pri prekročení teploty termostat rozopne kontakty.


Pri poklese teploty sa kontakty znovu zopnú (model s automatickým resetom), alebo nezopnú a spotrebič musí byť uvedený do prevádzky stlačením resetovacieho tlačidla termostatu (obvykle používaný model s manuálnym resetom). New PG 6SX Backup Power Supplies. We have replaced the PG 6SX backup power supply with a new model PG 6S. Při překročení teploty termostat rozepne kontakty.


Regulus termostat

Při poklesu teploty se kontakty znovu sepnou (model s automatickým resetem), nebo nesepnou a spotřebič musí být uveden do provozu stiskem resetovacího tlačítka termostatu (obvykle používaný model s manuálním resetem). Izbové termostaty slúžia pre jednoduchú a spoľahlivú reguláciu teploty v miestnosti. U najjednoduchších typov sa požadovaná teplota nastavuje jednoduchým mechanickým otočením kolieska, pokročilejšie typy sú vybavené displejom zobrazujúcim teplotu v miestnosti a aktuálny stav termostatu. LED dioda pod displejem ukazuje aktuální stav elektrické zásuvky (sepnuta - rozepnuta).


Je napájen síťovým napětím 2V (k provozu není potřeba baterií). Regulus : Nabízíme tepelná čerpadla, solární panely a systémy. Ty jsou našimi hlavními přednostmi.


Your heating in your and - Easy to install and use. Shop Thermostats And Other Central Heating Products At Toolstation. Looking For Great Deals?


LED dióda pod displejom ukazuje aktuálny stav elektrickej zásuvky (zapnutá - rozopnutá). Je napájaný sieťovým napätím 2V (k prevádzke nie je potreba batérií). Free Shipping Available. Elektrická topná tělesa od firmy Regulus jsou určena pro ohřev vody pro domácnost nebo pro ohřev otopné kapaliny v topném systému.


Regulus termostat

Switch your thermostat now and integrate it into your smart home. Screwdriver Before proceeding with the electrical connection, make sure that there is no voltage in the cables. The electrical connection is ensured by means of screw terminals. Maximum diameter of the cross-section=5mm.


Zásuvkový elektronický termostat s časovým spínačem a protizámrazovou ochranou. Poté se automaticky vrátí do režimu termostatu. Při provozu ukazuje skutečnou teplotu v prostoru, čas a den v týdnu, zvolený program, grafické znázornění programu, stav výstupu (zapnuto – vypnuto), volbu teploty mimo program a navolenou teplotu (úsporná – komfortní).


Popis produktu - Regulus Pokojový termostat programovatelný TPProgramovatelný elektronický pokojový termostat s LCD displejem. Umožňuje řídit provoz vytápění nebo chlazení, nastavit pro každý den v týdnu šest různých teplot v šesti časových změnách. Termostat provozní 0-210°C.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Regulus dual-stage pressure reducer, with an integrated relief valve, is extremely sensitive (mbar range) for gas purity up to 5. Ideal for use as an in-line pressure reducer. Suitable for non-corrosive gases, oxygen service and commonly used in production testing.


Regulus termostat

K dispozici 2Kč bez DPH. The Underfloor Heating Store Ltd acts as a broker and offers credit from a restricted range of finance providers. Subject to status, terms and conditions apply.


REGULUS TZT od 5Kč - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky