čtvrtek 27. dubna 2017

Fenix topné kabely

Pro tyto aplikace jsou z hlediska ceny, užitných vlastností i funkčnosti systému ideální odporové topné kabely. Topné kabely jsou umístěny přímo pod dlažbu v tenké vrstvě pružného tmelu. Ve spojení s vhodnou regulací zajišťují vysoce ekonomický provoz. Vhodné zejména pro systémy hlavního vytápění.


PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ Topné okruhy a rohože určené k podlahovému vytápění uvnitř objektů.

Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28. Jde o ideální řešení pro občasné komfortní vyhřívání dlažby nebo trvalé vytápění u suchých konstrukcí podlahy AKUMULAČNÍ U akumulačního vytápění je topný kabel ve 12~14cm silné vrstvě betonu, systém má velkou setrvačnost a pro současné novostavby se nehodí. Krátit lze pouze studené konce těchto kabelů a rohoží. NÍZKOTEPLOTNÍ Sálavé topné panely pro bytové a nebytové prostory - stropní i nástěnná montáž, dostupné v různých barvách nebo zrcadlovém provedení, možnost individuálního potisku SKLENĚNÉ PANELY GR Prémiové skleněné panely - designová sálavá topidla pro nástěnnou instalaci VYSOKOTEPLOTNÍ Sálavé panely k vytápění průmyslových a zemědělských objektů. Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění – topné rohože, topné kabely , topné folie, sálavé panely, přímotopné konvektory, regulaci bytovou i průmyslovou.


Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Sady odporových topných kabelů PPC od výrobce V-SYSTEM a topné automatické kabely FENIX PFP s termostatem na potrubí k protimrazové ochraně potrubí před zamrznutím vodovodu.

Realizace elektrického podlahového vytápění FENIX v šesti rodinných domech v Ostravě Porubě. Stavbu realizuje firma Daniel Kozel - DK podlahové vytápění FE. Jednožilové topné kabely ze slaněné rezistence a ochranným opletením - vhodné do běžných i vlhkých prostor. Do instalační krabice se zapojuje začátek i konec kabelu, při pokládce je nutné vrátit se s kabelem zpět.


Podlahové topení pro energeticky náročné stavby s instalací do betonových podlah s možností kotvení na kari síť. Můžete však nadalále využít doručení na adresu, platbu kartou online a bankovní převod. Pokládku topných kabelů Fenix velmi usnadní levná vychytávka plastové T lišty, a docílíte tak rozteče topných kabelů s centimetrovou přesností. Pro různé aplikace topných kabelů Fenix vyberte z bohatého příslušenství zde. ECOFLOOR - instalace topné rohože, topného kabelu, venkovní aplikace.


Instalace topné fólie Termofol. Jak se dělá elektrické podlahové vytápění Fenix - Duration: 3:16. Pokud by tomu bylo jinak budeme Vás informovat e-mailem případně telefonicky. Akumulační Akumulační systémy se pro velkou setrvačnost a malou pružnost již téměř nepoužívají.


Automatické topné kabely FENIX PFP s termostatem, vhodné pro svépomocnou instalaci na potrubí k ochraně potrubí před zamrznutím a mrazem. Snadno se instalují i do tvarově komplikovaných ploch.

Tyto kabely jsou nejprodávanější na českém trhu. Elektrické topné kabely Fenix. Dříve se používala k rezistenci pouze jedna žíla a nyní se používá sedm drátků. Pro nižší výkon tyto topné rohože nejsou vhodné k občasnému vyhřívání podlah koupelen a kuchyní.


Výhodou dvoužilových topných kabelů je, že do instalační krabice se zapojuje jen začátek kabelu , druhý konec kabelu může být ukončen na libovolném místě. Prodej a komplexní dodávky elektrických topných kabelů včetně regulace a řídicích systémů do bezpečných i nebezpečných prostředí. Tepelná izolace nezabrání promrznutí potrubí, pokud je vystaveno delšímu působení mrazu, jen jeho promrzání zpomalí.


Proto doporučujeme instalovat na potrubí, v podmínkách kde není zajištěna nezámrzná teplota, tento topný kabel PFP. Topné rohože jsou umístěny přímo pod dlažbu v tenké vrstvě pružného tmelu. Fenix Ecofloor ADSV-jsou tenké dvoužilové topné kabely s ochranným opletením a jedním studeným přívodem délky m. Průměr topného kabelu podle délky jen až mm. Dodávány v připravené řadě délek.


Víceúčelové topné kabely pro četné aplikace, především pro elektrické podlahové vytápění rodinných domů i průmyslových objektů, vyhřívání okapů a svodů proti zamrzání, ochranu potrubí proti zamrznutí, rozpouštění sněhu a ledu na pochůzných a pojezdových venkovních plochách a mnoho dalších. Пленочный теплый пол (полосатый) видеоинструкция - Duration: 9:08. Буран Инфракрасные обогреватели Теплый пол.


Fenix Ecofilm SET-jsou elektrické topné fólie pro podlahové vytápění nebo doplňkové vyhřívání podlahy v sadě pro svépomocnou instalaci bez mokrého procesu. Již z výroby jsou topné fólie Fenix Ecofilm SET-opatřeny konektory a dvěma připojovacími studenými přívody délky m. S našimi kabely budete o krok napřed… Společnost FENIX zavádí bezhalogenové přívodní vodiče (Halogen Free) pro své topné rohože a topné kabely , určené pro podlahové vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky