pátek 21. dubna 2017

Plastová mřížka

Větrací mřížka DO DVEŘÍ 480xmm. Vyříznout otvor:445xmm Pro tloušku dveří - mm. Oproti ostatním výrobcům je naše mřížka teleskopická, čímž začistí otvor ve dveřích.


Plastová mřížka

Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro přívod vzduchu. Nabízíme vzduchotechnické potrubí (plastové, kovové, ohebné), tvarovky, větrací mřížky, zpětné klapky, jednoduše vše, co se týká vzduchotechniky. Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm.


Mřížka je vyrobena z kvalitního plastu s příměsí ABS, který je více odolný vůči vnějším vlivům (nežloutne na slunci) a výkyvům. Plastová kanava nebo také plastová aida - vyšívací látka z plastu s pravidelnou strukturou. Vhodná pro křížkové nebo gobelínové vyšívání.


Plastová mřížka

Bílá větrací čtyřhranná plastová mřížka se síťkou proti hmyzu, s odjímatelnou žaluzií, regulace mřížky pomocí páčky nebo šňůry, kvalitní ABS plast, s přírubo. Skladem ks Pro nákup je nutné se registrovat. TOPTRADE mřížka větrací, kovová, bílá, s aretací, 1x 2mmxxx. Mřížky nejsou přirozenou součástí včelího obydlí. Slouží do jisté míry k omezení pohybu včel.


Mají zabránit včelí matce v opuštění prostoru plodiště a tím zabránit zakladení medníku. Plastová a hliníková okna a dveře, požární uzávěry, garážová vrata, hliníkové fasády. Výroba, prodej a montáž.


Kompletní pozáruční servis. Vývoj a výroba plastového profilového systému HORIZONT PS pro okna a dveře. Naše nabídka je jednou z nejširších na trhu a velké množství produktů máme na skladě v Hlubočince. Mřížka plastová , černá velká oka, 167x3cm. Vnější rozměr mřížky 200x2mm a připojením k potrubí o průměru 1mm.


KONSTRUKCE : Mřížka je speciálně konstruovaná pro ukončení potrubí s nastavitelnou přírubou od 1do 1mm. Vyrobena z materiálu PS, je odolná vůči UV záření. Typy v nabídce jsou vybavené síťkou proti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plastová odvětrávací mřížka stropní difusor do minerálního podhledu, pro kombinaci větrání a nasávání, do minerálního podhledu nebo sádrokartonu stropu, vyrobeno z hmoty ABS. Plastová mřížka se síťkou, regulací a kruhovým nástavcem o průměru 1mm.


Bílá plastová větrací čtyřhranná mřížka s pevnými žaluziemi, vyrobena z vysoce kvalitního plastu ABS, pro montáž do stavebního otvoru k odvětrání WC, koupelny, kuchyně, skladu. Více informací Mřížka HACO VM - bílá s rámem 150x2Popis: Kombinovaná, plastová mřížka pro kombinaci větrání a nasávání. Plastová větrací mřížka Ø 1mm v bílém provedení s přírubou a síťkou je vhodná jak pro větrání, tak i nasávání.


Plastová mřížka

Ventilační mřížka s pevnými skloněnými horizontálními žaluziemi. Dostupný v dalších průměrech Ø mm, bílá (ks) 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky