pondělí 17. dubna 2017

Cata cb 100 plus

Free Shipping Available. Líder en la fabricación de electrodomésticos de cocina y baño. Especialistas en cocinas, campanas decorativas, campanas de mueble encastrables, hornos multifunción y pirolíticos, microondas, vitrocerámicas e inducción, fregaderos y grifos.


No products in the cart. Depth: 16 Height: 2 Colour of product: Grey, Intensive speed: no, Maximum extraction power: 130.

CB-1PLUS totally recessed. CB-2with short tube. Centrifugal impeller for high pressure, which need to be passed in longer ductings. Backdraught shutters included. Plastic housing and impeller.


Shop cata Exhaust Fan CB 1Plus Ventilation online at BuildingBlox. CATA EMPIRE ČEKO IMPORT a.

Při návrhu odtahového potrubí je třeba vzít v úvahu, že ventilátor této řady je vestavný, a že pro montáž potřebuje do hloubky 1mm potrubí o průměru (světlosti) 1mm. Toto potrubí může být v uvedené hloubce zredukováno na průměr 1mm. Semiradiální ventilátor CB PLUS je určen pro delší vzduchotechnické potrubí s vyšší tlakovou ztrátou (až metrů).


Malý radiální ventilátor je ideální pro odtah vzduchu z kuchyní, větších koupelen a toalet. A Cata CB - Plus szellőztető ventilátorok hagyományos kialakítású rácsos előlappal rendelkeznek. A süllyesztett kialakításnak köszönhetően, csekély mértékű a falsíktól való kiállásuk (a ventilátortest előlap mögötti része a fal vagy mennyezet síkján belülre kerül). Radiální ventilátor na zeď či do stropu, pr. B(A), mmH2O (1Pa), IPX doběhový časovač, nízký!


Kamenná prodejna - velkoobchod - maloobchod v Praze. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Cata cb-1plus v nejvyšší kvalitě. Ventilátor je vhodný pro potrubí o délce až m. Možnost instalace ventilátoru na zeď nebo do stropu.


Klasický design, vestavné provedení s nízkou nasávací mřížkou. Author: JetPDF Subject: JetPDF. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Shop from the huge collection of Cata C Exhaust Fan. Dál už hledat nemusíte! Detailní popis produktu. Olcsó CB100Plusventilátor Szellőztető ventilátorok árak, akciók. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pro odtah až mVestavné provedení s nízkou nasávací mřížkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky