pátek 28. dubna 2017

Atmos dc20gs

They are true LCV-generators. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je to skutečný generátor na dřevoplyn. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu.


Hořák je řízen elektronickou regulací, která umožňuje přizpůsobit. Popis Ekologické zplynovací kotle na dřevo.

Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. ATMOS GS Holzvergaser- Aufbau. Všechny zplynovací kotle typu Generátor jsou konstruovány výhradně pro spalování kusového dřeva a jsou vybaveny odtahovým ventilátorem. Díky tomu kotel během zátopu, provozu a přikládání paliva nekouří do místnosti. Livrare prompta in toata tara.


Atmos GS keramiikka: osa (vanha versio) Atmos keramiikka. DC18S, DC20GS , DC18GSE, DC18G DC22GSE, GS2 DC25GSE (vanha versio). Teleso kotlov je vyrobené ako zvarenec z kvalitných oceľových plechov o hrúbke až mm.

Tvorí ich násypka paliva (mm), ktorá je v spodnej časti opatrená splyňovacou. Stellen Sie zudem sicher, dass der Kit ohne Unterbrechung auf der Stahlplatte aufgelegt wird. Der Kessel kann sofort nach dem Austausch angeheizt. In acest grup se gasesc piesele de schimb pentru cazane, centrale pe combustibil solid de la Atmos cu gazeificare. Cazane Atmos pe lemn cu gazeificare: DC15E, DC18S, DC22S, DC25S, DC32S, DC40SX, DC50S, DC70S, DC20GS , DC25GS, DC32GS, DC40GS, DC50GSX, DC70GSX, DC75SE, DC1Cazane Atmos pe carbune si lemne cu gazeificare: C18S, C20S, C30S, C40S, C50S Cazane, centrale Atmos cu adaptare la.


Mājas Apkures katli Cietā. We just received the Atmos units last week, we just unpacked it on Saturday so we are just getting to know them. We plugged in a DC20GS to a 220v. Táto regulácia je schopná riadiť aj samotný kotol s ventilátorom s mnohými ďalšími funkciami.


Die Kessel eignen sich je nach Typ für Leistungen von bis kW. Náhradní díly pro kotle Atmos - kotle na dřevo, kotle na uhlí a zplynovací kotle. Ekologický zplynovací kotel pro spalování dřeva tradičního českého výrobce kotlů Atmos. Rauchgasthermostat, Ascheschaufel, Reinigungs -und Schürzeug, thermischer Sicherheitszugregler (einstellbar von -90° C) und Kesselfüll- und Entleerungshahn.


Ka­tilas skirtas tik kūrenimui mediena. Galima naudoti bet kokią sausą medieną: malkas, briketus. Birias medžio atliekas galite. Cazanele Atmos sunt construite pentru arderea lemnului pe principiul gazificării prin generator, utilizându-se un ventilator de tiraj ( S ), care aspiră gazele de ardere din cazan, sau utilizându-se un ventilator de compresie care insuflă aerul de combustie în cazan.


Um zu dieser zugelangen, klicken Sie oben auf den entsprechenden GS Holzvergaser.

Výstupní teplota kotle musí být trvale udržována v rozsahu - °C. Všechny kotle jsou dodávány v základním provedení s chladící smyčkou proti přetopení. Finantare in rate ♦ Comanda Acum! Atmos DC20GS (20kW) kieto kuro katilas su mažu COk.


Aportul de aer este controlat de un ventilator de aspiraţie. Cazaneul are o cameră de gazeificare rectangulară, cu admisia aerului primar prin elementele ceramice speciale cu care este căptuşită camera de ardere. Camera de ardere inferioară.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky