čtvrtek 6. dubna 2017

Krbová vložka průhledová

Průhledová krbová vložka Scan DSA v černém laku má jmenovitý výkon kW, minimální výkon kW,. Děkujeme zákazníkům za velkou poptávku po našich krbových vložkách a prosíme aby v případě vážného zájmu objednávky podávali s předstihem třeba i několika měsíců. Specializovaný obchod na krbová kamna Kratki, krbové vložky Kratki. Krby KRATKI s dopravou ZDARMA. Fornarinar - Váš partner pro Váš krb a komín.


Realizujeme teplovzdušné i teplovodní krby, úpravy stávajícího krbu, stavba zahradních krbů a udíren, kominické služby. Zobrazit detailní údaje. Bronpi PANAMA D - oboustranná krbová vložka. Další fotky (3) Předchozí Další. Přidat do oblíbených produktů Přidat do porovnání.


Krbové vložky představující možnost jak si dodatečně vybudovat v místnosti krb i přes to, že již máte hotový interiér. Díky krbové vložce si doma můžete dopřát vlastní krb bez nákladných stavebních úprav. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů.


A to jak certifikovaných teplovodních s nerezovým výměníkem, tak teplovzdušných s jedním sklem, nebo dvojitým sklem. Odolné a robustní tělo krbové vložky. Oblíbený formát dveří s černě podbarveným sklem.


Roštové topeniště vyložené odolným akumulačním materiálem. Přídavný externí přívod vzduchu. Ovládání jedním regulačním prvkem. Je to ten, kdo udržuje váš domov příjemně teplý. Co by byl krb bez správné vložky?


Chcete-li do krbu integrovat vysoce kvalitní a funkční jádro, nabízí naše krbové vložky Schmid. W, ocel, 1kg, 8mm, 6mm. Výměník je vyroben ze žáruvzdorného plechu síly 4-mm o objemu 28. Rohová krbová vložka pravá, výškově stavitelné nožky, externí přívod vzduchu. Krbová vložka Romotop Dynamic B2G 66.


CZ - specializovaný obchod. Vyřizování objednávek, dotazů a doručování zboží funguje bez omezení! Zboží za výhodné akční ceny, velký výběr, odborné poradenství, zkušenosti více než let, vlastní sklad a vzorkovna.


Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky