středa 12. dubna 2017

Litinové radiátory prodej

Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním designu tzv. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinové radiátory. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám litinové radiátory , byly připojeny na otopný systém - zcela funkční, netekly, měním kvůli rekonstrukci a přechodu na podlahové topení. Celkem kusy velké dlouhé (na fotkách), 1x koupelnový vysoký (na fotce), 1x trubkový chodbový (na fotce), 1x malý krátký (chybí na fotce) a ještě 1x koupelno.


Pokud hledáte náhradu za Vaše staré litinové radiátory nebo chcete úplně nové a potřebujete poradit? Kontaktujte naši technickou podporu na tel. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Proto dbejte na to, aby zdi, na kterých budou radiátory zavěšeny byly z pevného a plného zdiva nebo v případě varianty s nožičkami byly podlahy dostatečně silné.


Z tohoto důvodu nejsou konzoly na zeď v. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Jejich odhadovaná životnost je - let. Hlavním představitel těchto radiátorů na našem trhu jsou radiátory viadrus známé jako radiátor viadru, kalor.


Litinové radiátory prodej

Na prodej RIX Henco Alpex třívrstvá trubka s hliníkovou vložkou. Průměr 16=100m průměr 20=12m celkem 114m trubky. Použití na rozvody ústředního topení podlahového UT a teplá studená voda.


Radiátory jsou zařízení, které slouží k ohřívání vzduchu v místě jejich instalace. V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Námi povrchově upravované litinové radiátory najdete v nabídce většiny renomovaných topenářských velkoobchodů po celé republice.


Litinové radiátory prodej

Naše firma s úspěchem dodávala radiátory na význačné stavby po celé ČR. Zajímavý je vývoj skladby našich zákazníků. Jestliže dříve byli investory převážně školy, vojenské. Není to však nutná podmínka, v jakémkoliv stavení mohou jako topení směle zastoupit i modernější varianty.


Teplo vedou pořád stejně dobře, jako. Designové, litinové a rustikální retro radiátory Laurens na jedné stránce nabízejí možnost jak rychle a přehledně vybrat nebo strovnat jednotlivé raidátory Laurens podle jejich vzhledu. Litinové radiátory topí dlouho a levně. Kvalitní litinové radiátory.


Přijďte se podívat na litinové radiátory v PRAZE a BRNĚ. Poradíme Vám s výběrem vašich nových litinových radiátorů. Doprava zadarmo po celé ČR.


Těchto vlastností se stále více využívá k šetření energií. Nízkoteplotní instalace s kondenzačními kotli, s tepelnými čerpadly nebo se solárními panely se budou doplňovat hliníkovými radiátory. Hlavním předmětem činnosti bylo zpočátku zpracování, skladování a prodej slévárenských surovin. Postupně docházelo k rozšíření podnikatelských aktivit ve výrobních oborech. Jednotlivé komponenty byly.


Litinové radiátory prodej

Vybírejte si Radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky