úterý 11. dubna 2017

Plynové ohřívače vzduchu

Ohřívač vzduchu s radiálním ventilátorem. Takto vybavené jednotky dosahují vysokých hodnot použitelného statického tlaku, které tak umožňují použití zařízení se sáním případně i. Náplň je jednoduché vymeniť a dochádza tak k okamžitému ohrevu vzduchu. Zohrievajú vzduch so 1 efektívnosťou. Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě.


Svářečky, zvedáky, gola sady, kompresory, pneumatické nářadí, elektrické nářadí a další vybavení dílny najdete v našem e-shopu. Závěsné plynové ohřívače vzduchu spojují velmi moderní design s kompaktními rozměry, díky čemuž působí esteticky ve všech prostorách, Jednotky jsou standardně dodávány s nejmodernějšími technologiemi. Jsou vhodné pro komerční využití a pro průmyslové prostory. Vybírejte z produktů v kategorii terasové ohřívače. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Q7-30-NORS, Quantum - Stacionární plynový ohřívač vody Q7-30-NORS o objemu 1litrů. Nádrž ohřívače je ocelová, masivní kostrukce vydrží tlak až MPa. Jako palivo se nejčastěji používá propan butan, který bývá k dostání ve 2kg, 5kg nebo 10kg lahvích. Obliba plynových zásobníkových ohřívačů vody v době neustále se zvyšující ceny elektrické eneregie stále roste, protože plyn v porovnání s cenou elektrické energie vychází stále mnohem výhodněji.


Lersen, vytápění pro průmyslové haly. Plynové zářiče nejen pro ohřev terasy. Terasové ohřívače vzduchu a zářiče. V ponuke sú dve verzie: s manuálnym piezoelektrickým štartom plameňa (M) a s automatickým štartom (A) s kontrolnou jednotkou, ktorá je spojená s termostatom, ktorý kontroluje štartovanie a zastavovanie.


Jsou finančně nenáročná na provoz, robustní a výkonná. Mobilní plynová topidla jsou vhodným řešení pro dobře větratelné prostory jako jsou stavby, sklady zboží a továrny. Zvedáky a zvedací technika.


Plynové ohřívače vzduchu

Výměníkové díly MTP-V jsou plynové ohřívače vzduchu s tlakovým hořákem určené pro umístění v systému s vlastním ventilátorem. Jejich široká variabilita a výkonový rozsah umožňují jejich použití jako např. VZT jednotek všech výrobců, potrubní ohřívače vzduchu , nový a jednoduchý.


Nami ponúkané ohrievače vzduchu sú navyše ekonomicky efektívne. U plynového ohřívače jsou nezbytná jistá bezpečnostní opatření, i přestože jsou nové typy plynových ohřívačů teplé vody vybaveny bezpečnostními systémy, ať už v podobě piezoelektrického zapalovače, automatického zapalování pomocí tlačítka nebo teplotní či spalinové bezpečnostní pojistky. Průtokové ohřívače mohou být jak na plyn, nebo na elektřinu.


Plynové ohřívače vzduchu

Nakupte infračervený ohřívač výhodně. Doprava zdarma téměř na všechny ohřívače. Přímo od německého výrobce. Většina vyskladněna do hodin.


Představují nejoblíbenější typ zásobníkového ohřívače vody, vyznačují se vysokou spolehlivostí a nízkými provozními náklady. Tyto plynové topné děla nabízí velmi velký tepelný výkon při kompaktních rozměrech a jsou ideální pro vysoušení staveb a běžného vytápění ke komerčním i průmyslovým účelům. Závěsné plynové průtokové ohřívače vody POV 11BK a POV 14BK mají nasávání vzduchu z místnosti a odtah spalin vyveden do komínu.


Plynové ohřívače vzduchu

Jsou vybaveny bateriovým zapalováním bez nutnosti napojení na zdroj elektrické energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky