úterý 4. dubna 2017

Elektrická pinzeta

My Twizze - elektronická pinzeta. Epilační strojek - elektrická pinzeta Tweeze - Specifikace Velmi vhodný nejenom na cesty, ale i pro domácí použití. Vhodné na epilaci obličeje, podpaží, linie do bikin a další Napájení na AAA baterie (nejsou součástí dodávky) Tento výrobek je „bezbolestná“ pinzeta , která snadno odstraňuje nežádoucí chloupky. Nedovoľte kliešťom, aby vám skomplikovali život!


Elektrická pinzeta

S touto elektrickou pinzetou kliešťa jednoducho uchopíte, opatrne vytiahnete a následne usmrtíte elektrickým výbojom. Disponuje osmi nástavci pro perfektní výsledek. Hrubý kužel odstraňuje suchou a zrohovatělou kůži, mozoly na chodidlech a patách a. Elektronická pinzeta zanechá pokožku jemnou na dlouhou dobu! Ideální pro horní rty, bradu, tváře, podpaží, třísla.


Na elektronickou pinzetu poskytujeme záruku v délce měsíců. Je vhodná pro všechny typy pleti, pro muže i ženy. Pinzeta je určená pre vreckové nože veľkosti 1mm, ktoré majú iba jednu otváraciu funkciu a ich obrázky sú obrátené. Tweeze funguje velmi precizně v každém směru a zanechává měkkou pokožku bez pocitu nedokonalého oholení.


Odstraňovanie chĺpkov bežnou kovovou pinzetou je nepohodlné, zdĺhavé a bolestivé. S elektronickou pinzetou je epilácia jednoduchá, rýchla a takmer bezbolestná. Depilačná pružina na odstránenie chĺpkov na tvári. Po opakovanom používaní dochádza k trvalejšej depilácii a oslabeniu chĺpkov, nakoľko chĺpky sú odstraňované aj s korienkami.


Maminky, možná se tomuto dotazu někdo zasměje, ale já už jsem neskutečně vytočená, ztratila jsem pinzetu, kterou jsem měla roky a stále trhala, byla špičková, od té doby jsem koupila asi 6× pinzet (cenově různé) a buď netrhala vůbec, nebo přestala trhat za měsíc, dva. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Popis: Stav nepoužitý, záruka 2. Chĺpky v epilovanej oblasti sa postupne stanú svetlými, estetický nezávadnými a ich počet sa výrazne zredukuje. Essence Eyebrow Tweezer pinzeta nejen na obočí šikmá bílá cm.


Elektrická pinzeta

Vlastnosti:přesně vytrhává chloupky bez zby. Elektrická pinzeta na kliešte Obdobie kliešťov stále trvá, nenechajte nič na náhodu a vybavte sa touto profesionálnou elektrickou pinzetou! Braun Face 8epilátor na obličej. Epilujte se s absolutní přesností tam kde potřebujete Chcete odstranit chloupky z brady, horního rtu a čela, nebo potřebujete vytvaro. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů pinzeta.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Pinzeta s LED světlePraktickou pinzetu s LED světlem oceníte při mnoha příležitostech. Ať už potřebujete upravit své obočí, přesně umístit obtisk na mode, vytáhnout třísku nebo vytočit klíště, tato LED pinzeta vám bude vždy při ruce.


Elektrická pinzeta

Pinzeta pro uvolnění přisátých klíšťat k pokožce Po vyjmutí klíštěte je možné jej zabít malým el. Zahoďte holící strojky, elektronická pinzeta je nyní novinka na trhu! Potěšte svou ženu nebo dívku originální elektronickou pinzetu pro odstranění nevzhledných chloupků na obličeji a jiných částech těla. Vakuová pinzeta - elektrická - Typ 932. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Péče o tělo a zdraví Kulmy, fény a žehličky na vlasy Holicí strojky, epilátory a depilátory Zastřihovače vlasů a vousů Osobní váhy Pinzeta Ethnic. Epilačná pinzeta so sadou manikúry a štetcov na líčenie Odstráňte si bezbolestne chĺpky na tvári.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky