pondělí 24. dubna 2017

Dithane dg neotec

Na povrchu ošetřených rostlin vytváří film, který brání klíčení spor. For the control of certain fungal disease of fruit, field crops, turf, vegetables and ornamentals as per Directions for Use. Postrekový širokospektrálny fungicíd s kontaktným účinkom vo forme dispergovateľného mikrogranulátu proti hubovým chorobám poľných plodín, ovocných drevín, viniča, zeleniny, okrasných kultúr a lesných drevín.


Dithane dg neotec

DITHANE DG NEO-TEC proti hubovým chorobám. Vyznačuje se dlouhým ochranným působením. Preventivni fungicid za suzbijanje biljnih bolesti. Fungicid na ochranu široké škály plodin proti houbovým chorobám, nově proti plísni makové. Ne sme se mešati sa bordovskom čorbom, sumporno-krečnom čorbom, preparatima na bazi Propargita i sredstvima za ishranu bilja koja sadrže bor, kao i sa preparatima jako kisele reakcije ( Dimetoat, Monokrotofos, Heptenofos, Dihlorvos, Fosfamidon ). A szerjegyzékben szereplő adatokat mindenki csak saját felelősségére használhatja.


Amennyiben a szerjegyzékben szereplő termékekkel kapcsolatban teljes körű információra van szüksége, úgy keresse azok hivatalos engedélyokiratát vagy a gyártó cég hazai képviseletét. Dithane DG Neotec - Aktivne tvari: Mankozeb. A kontakt hatásmechanizmus alapját biztosító tökéletes vegyszerborítás eléréséhez nem elegendő csupán a hatóanyag, hanem a speciális Dow AgroSciences formulációra. Pokyny týkající se okamžité lékařské pomoci a zvláštního ošetření Podpůrná péče. Za bolje korisničko iskustvo, ova internetska stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies).


Dithane dg neotec

Pritiskom gumba U redu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Infos agricoles, Appros des exploitations, Météo sont notre quotidien et celui de nos partenaires.


Obsahuje jednu účinnou látku - mancozeb, která náleží do skupiny ethylen-bis-dithiokarbamidanů. Je určený k hubení širokého spektra houbových chorob zeleniny, ovocných a okrasných dřevin, lesních dřevin, révy vinné a polních plodin. Díky svému vedlejšímu insekticidnímu účinku omezuje výskytu svilušek.


Vážení zákazníci, otevírací dobu budeme zveřejňovat dle aktuálních legislativních a kapacitních změn na webových stránkách v záložce PRODEJNA. Bezpečnostní list produktu ke stažení. Zahrada Bazény, vířivky a. Používá se k hubení širokého spektra houbových chorob. Kontaktní fungicid pro preventivní aplikaci.


Přípravek lze použít k preventivní ochraně proti uvedeným chorobám. Při ošetření těžko smáčitelných rostlinných částí (brukvovitá a cibulová zelenina, růže) se doporučuje přidat smáčedlo. Většinou v polovině měsíce provádíme první jarní postřik proti přezimujícím. V současné době v rámci antirezistentní strategie je u strupovitosti optimálním řešením provést první dva postřiky hloubkově působícím. Avvertenza: in caso di miscela con altri formulati deve essere rispettato il periodo di carenza più lungo.


Dithane dg neotec

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Los mejores compradores de dithane fungicide todo el mundo. Panjiva ayuda a encontrar, evaluar y compradores de contacto de dithane fungicide.


Integrovaná produkce se řídí nařízením vlády č. Oznamujeme, že naše prodejna výpočetní techniky v Kravařích, je v provozu se změněnou otevírací dobou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky