pondělí 17. dubna 2017

Bojler tatramat 80

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vymieňal som starý za nový, takže produkt poznám. Tatramat EOV som kupoval do 2-izbového bytu. Trošku ma sklamala preliačina na vonkajšom plášti po rozbalení z kartónu, ale keďže som ho súrne potreboval, tak nebudem tovar vracať naspäť. Nástenný tlakový zásobníkový ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení.


Jeho nerezová príruba s ohrievacím telesom je vybavená antikoróznou horčíkovou ochranou. Prístroj je riadený elektronickou reguláciou. Elektronika disponuje tromi ECO-programami zabezpečujúcimi úsporu energie a ďalšími funkciami ako sú: protimrazová ochrana, obmedzenie.


Produktovou řadu EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Voda je ohřívaná topným tělesem o výkonu kW. Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody, s. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu litrů, určený pro svislou instalaci. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Bojler tatramat 80

Bojlerek összehasonlítása. Když má vaše domácnost například členy, doporučuje se bojler o objemu 1litrů. Disponuje objemem litrů a je řízený elektrickou regulací, která má tři ECO-programy zabezpečující úsporu energie.


Už z názvu vyplývá, že jeho objem je l, což je poměrně nízká hodnota a hodí se hlavně do malých domácností s jedním, maximálně dvěma členy. Výrobek má ve srovnání s dalšími srovnávanými. Nepřehlédněte související služby. Přidat do oblíbených Skladem.


Montáž bojleru včetně dopravy, snížená sazba DPH. Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedinečné svojí kvalitou, designem vytvořeným špičkovými designéry i svými. Jsme si jisti, že si u nás vyberete. Vybrat si můžete bojler podle způsobu ohřevu - kombinovaný, elektrický, s tepelným čerpadlem nebo tzv. Ponúka spoľahlivú prevádzku, jednoduchú inštaláciu a komfortné užívanie.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Hodnocení produktu: (Perfektní) 2recenzí. Nástěnný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádrží v hranatém provedení. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem l Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porov. TATRAMAT OVZ L - nástěnný ohřívač vody s nepřímým ohřevem, levé připojení výměníku. Kombinované bojlery DRAŽICE, TATRAMAT za skvělé ceny u nás. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu. Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia.


Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky