čtvrtek 20. dubna 2017

Kachničky do vody

Stříkací barevné kachničky do vany. Pro holky i kluky od měsíců. V nabídce tři druhy kachniček. Při objednání si zadejte do poznámky, o jakou kachničku máte zájem, jinak bude hračka. Cocomelon - Nursery Rhymes - Channel.


Kachničky do vody

Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít. Souhlasím s zpracováním os. SIMBA Baby kachničky barevné do vany set 4ks na koupání do vody pro miminko. Detailní popis produktu.


Všechny děti milují kachničky. Večerní koupání může být veselejší s barevnými kachničkami. HM Studio Mini zvířátka do vody - žabička. Pokud si je děti natáhnou mechanicky malým klíčkem, zvířátko začne plavat na hladině. Vyberte dětem jedno z plavacích zvířátek!


Kachničky do vody

Vhodné pro děti od měsíců Materiál: plast. Cena produktu bez dopravy Skladem. Kachničky do vody v síťce. Barevné kačenky do vody , ks. Gumové kačenky K´s Kids je vhodná hračka do vany.


Klasické kachničky do vody potěší každé malé dítě, které si rádo hraje ve vaně, tento set jsme dostali od babičky už když byl malý kojenec, postupem času si k nim našel při koupání cestu a vyhraje si s nimi. Set obsahuje čtyři kachničky - modrou, růžovou, žlutou a zelenou, takže je vhodný pro chlapečky i. Oblečení ujde, Hamburk, Singapur. Velikost kachničky cm. Ať už je to krátký výlet nebo daleký, do Severního moře nebo do Atlantiku.


Kachničky do vody

Dostupnost: Osobní odběr v Brně 14. Sada tří barevných gumových kačenek do vody je určena pro nejmenší. Zažijí při koupání spoustu legrace a zpestří si svůj čas ve vaně. Roztomilý dáreček také k narození dítěte. Rozměr spodní části každé kachničky je cca x cm.


Vodní hračky) Hodnocení produktu: (). Hračky do vody ) Hodnotenie produktu:. Naše hračky do vody zabaví vaše dítě natolik, že se večera nebude moci dočkat! Hračka je určena dětem starším 1-ho roku. Vážení zákazníci, prosíme vás o porozumění v této mimořádné situaci.


Kachničky do vody

Mezi žádané patří například hračky do vody od značky Chicco. Pokud chcete dopřát děťátku něco zajímavého, určitě doporučujeme například kraba, kterému po ponoření do teplé vody zmizí puntíky a ve studené vodě se opět objeví. Takovýchto netradičních hraček do vody naleznete v našem sortimentu několik.


Expedujeme do hodin od objednání mimo soboty, neděle a státem uznané svátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky