čtvrtek 6. dubna 2017

Automatický kotel na uhlí a dřevo

Automatický kotel na uhlí a dřevo

Který kotel na dřevo , pelety či uhlí je kombinovaný? Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Kotle na tuhá paliva VIADRUS se vyznačují vysokou účinností a šetrností k životnímu prostředí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle.


Prodávají se i automatické kotle na dřevo , ale ty mají samostatný hořák a ruční přikládání. Cena automatického kotle na tuhá paliva. Automatický kotel se zásobníkem se v nejlevnějším provedení prodává za cenu kolem tisíc korun. Kvalitnější modely pořídíte za tisíc korun.


Kotle ATMOS s úpravou pro hořák na pelety Vám nabízí možnost zvolit si cestu, která Vám bude možná vyhovovat nejlépe. Na jaře a na podzim můžete topit peletami, kotel si sám zatopí, má malou spotřebu paliva a velký komfort. Jakmile přijdou mrazy, vyndáte hořák na pelety a topíte plnohodnotně. Kotel na dřevo s rotačním spalováním. Stoupající hořlavé plyny jsou pomocí rotačního ventilátoru.


Posuvný šnek plynule přivádí palivo na pohyblivý rošt kde dochází ke zplyňování. Zplynovací kotle na hnědé uhlí ( dřevo ) Zplynovací kotel na hnědé uhlí C18S. Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle.


PREDATOR je vyroben pro úsporné a ekologické vytápění rodinných domů, firem a středně velkých objektů, včetně možnosti ohřevu vody. Spalovací komora na dřevo. Jak vybrat kotel na tuhá paliva.


Nízká cena otopu je ale vykoupena časovou náročností, která se pojí s jeho přípravou. Ať už se jedná o uhlí , dřevo nebo pelety, vždy je potřeba topivo nanosit do kotelny a uskladnit v odpovídajících prostorech. Vitoflex 300-RF je automatický kotel na tuhá paliva pro dřevěné peletky, štěpky a třísky s maximálním obsahem vody procent.


Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo , uhlí a pelety. Chtěli jsme kotel , který nám zabezpečí stálé, příjemné teplo v celém domě, ale současně umožní používat více druhů paliva ( uhlí , pelety i kusové dřevo ). Vybrali jsme si kotel Florian EKO 2WJ se dlouhou záruční dobou. S kotlem jsme všichni spokojeni a mohu ho vřele doporučit.


ZÁRUKA, šíře 5m- nejmenší kotel na trhu. Některé zásobníky na palivo si vystačí i na dní. Myslete na to, protože nebudete stále doma a vracet se do studeného domu není příjemné. V další fázi se firma zaměřila na vývoj cenově dostupnějšího automatického kotle.


Tyto automatické kotle na uhlí s označením EkoScroll EKONOMIC byly zařazeny do 4. Jedná se o výkonovou řadu 2 3 a kW. Dalším produktem je automatický kotel na pelety BETA. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva.


Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout. Kotle na dřevo pojmou kusové dřevo až do délky centimetrů, dále pak štípané dříví, dřevoštěpku, pelety nebo dřevěné brikety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky